Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού στον 5ο τελικό: «Τα άστρα ήταν εναντίον μας φέτος, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό»

Μπαρτζώκας μετά την ήττα του Ολυμπιακού στον 5ο τελικό: «Τα άστρα ήταν εναντίον μας φέτος, συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό»

Δείτε τι δήλωσαν ο προπονητής των ερυθρόλευκων αλλά και ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου, μετά το τέλος των τελικών της Basket League

MixCollage-15-Jun-2024-12-33-AM-4471
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Παναθηναϊκό, μετά τη νίκη του στο Game 5 και την κατάκτηση του τίτλου, ενώ στάθηκε στην ατυχία του Ολυμπιακού μέσα στη χρονιά.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Καταρχάς έλειψε ο Φαλ, ήταν πολύ σημαντικός για εμάς και εκείνος που κάνει την άμυνά μας καλύτερη. Δεχθήκαμε πάρα πολλούς πόντους κάτω από το καλάθι, αλλά παρά τις ελλείψεις μας, παρά τα προβλήματά μας, είχαμε το σθένος να κρατήσουμε ζωντανό το ματς και να το φτάσουμε στη φάση του Γουίλιαμς Γκος. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Ήταν πολύ μεγάλη η προσπάθεια όλη τη χρονιά. Θα την αναλύσουμε πιο μετά, δεν είναι η ώρα. Δυστυχώς τα άστρα ήταν εναντίον μας φέτος. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2014bfhawgp)
Κλείσιμο


Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έχασαν δύο ευκαιρίες για να κατακτήσουν το τρίτο σερί πρωτάθλημα κόντρα στον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε όλα τα ματς κομβικά, ειδικότερα τον τέταρτο τελικό.

Αναλυτικά:

Για το ματς: «Υπάρχει απογοήτευση αυτή τη στιγμή. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είχαμε δύο ευκαιρίες να πάρομε το πρωτάθλημα. Όλοι σήμερα δώσαμε ό,τι είχαμε και δεν είχαμε, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάποια πράγματα παραπάνω, οπότε και θα ήταν διαφορετική η ιστορία».
Για το που κρίθηκε η σειρά: «Όλα τα παιχνίδια ήταν κομβικά, θα έπρεπε να πάρουμε το τέταρτο ματς στην έδρα μας».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d20191ikpbdd)



Ειδήσεις σήμερα:

Πειραιάς: Ένας νεκρός κι ένας βαριά τραυματίας σε ανταλλαγή πυροβολισμών - Μια σύλληψη και μια προσαγωγή

Κέιτ Μίντλετον: Επιστρέφει στη δημόσια ζωή - «Κάνω πρόοδο, έχω καλές και κακές ημέρες»

Ο έλεγχος και το «άριστα» που δεν πήρε ποτέ στα χέρια της η 11χρονη Βασιλική από τη Μυρτιά Ηλείας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης