Μάβερικς - Σέλτικς 122-84: Τους... διέλυσαν και έμειναν «ζωντανοί» στους τελικούς

Το Ντάλας ήταν πολύ ανώτερο των Κελτών και συνεχίζει να ελπίζει στην μεγαλύτερη ανατροπή της ιστορίας

Το πρώτο βήμα στον δρόμο για το θαύμα έγινε. Οι Μάβερικς δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν με 122-84 των Σέλτικς και με αυτό τον τρόπο να μειώσουν σε 3-1 τη σειρά των τελικών του ΝΒΑ.

Το Ντάλας ήταν πολύ ανώτερο των Κελτών και συνεχίζει να ελπίζει στην μεγαλύτερη ανατροπή της ιστορίας. Ποτέ μια ομάδα δεν έχει επιστρέψει από το 3-0 σε τελικούς του ΝΒΑ, με το Ντάλας να θέλει να το πετύχει και να τρελάνει κόσμο.

Show Ντόντσιτς, νωρίς... πάρκαραν οι Σέλτικς
Από την πλευρά των νικητών ο Ντόντσιτς ήταν σε άλλο ένα ματς φανταστικός και το κοντέρ έγραψε 29 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Καλό ματς και ο Ίρβινγκ που σταμάτησε στους 21 πόντους με 6 ασίστ και έδωσε λύσεις στην ομάδα του Κιντ. Στον αντίποδα για τους Κέλτες που έκαναν το χειρότερο τους ματς στη σειρά, ο Τέιτουμ είχε 15 πόντους, ο Χάουζερ μέτρησε 14 και ο Μπράουν μαζί με τον Χόλιντεϊ μέτρησαν από 10 πόντους.

Ο Μάτσουλα ξεκούρασε τους βασικούς του πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου. Oι Μάβερικς σούταραν με 15/37 στα τρίποντα, ενώ από την άλλη πλευρά οι Κέλτες τελείωσαν με 14/41. Πρώτη νίκη του Uncle Drew κόντρα στη Βοστώνη μετά από 14 ματς.
Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta

Ειδήσεις σήμερα:

Οι συνθήκες στέγασης των νεότερων γενεών επηρεάζουν το δημογραφικό


Mωρό μου, αποκάλεσε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη τον Χρήστο Μάστορα σε φωτογραφία


Κλιματική αλλαγή και ελληνοποιήσεις χτυπούν το ελληνικό μέλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr