Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Ντράγκαν Στεπάνοβιτς είναι απαισιόδοξος για τη Σερβία και αισιόδοξος για το τζιν του - Δείτε βίντεο

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ Ντράγκαν Στεπάνοβιτς είναι απαισιόδοξος για τη Σερβία και αισιόδοξος για το τζιν του - Δείτε βίντεο

Ο πρώην προπονητής της Ένωσης έχει φτιάξει το δικό του ποτό το οποίο λάνσαρε εν μέσω Euro 2024, αλλά στις δηλώσεις του δεν έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την πορεία της Σερβίας στα γήπεδα της Γερμανίας

Stepanovic1
Το καλοκαίρι του 1998 η ΑΕΚ φέρνει στην Ελλάδα τον Σέρβο (αλλά μόνιμο κάτοικο Γερμανίας) Ντράγκαν Στεπάνοβιτς για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Ο «Στέπι» έμεινε στον πάγκο της Ένωσης για 7 αγωνιστικές καθώς παρόλο που η ομάδα ήταν πρώτη το έργο του δεν κρίθηκε ιδιαίτερα πετυχημένο κι έτσι επέστρεψε στη Φρανκφούρτη όπου είναι το σπίτι του.

Stepi2
Ντράγκοσλαβ Στεπάνοβιτς, Δημήτρης Μελισσανίδης και Βασίλης Δημητριάδης στις λίγες ημέρες που συνυπήρξαν στην ΑΕΚ...


Κλείσιμο
Στο γερμανικό ποδόσφαιρο είχε μείνει στην ιστορία για την απώλεια του (σίγουρου) τίτλου το 1992 όταν και ήταν προπονητής της Άιντραχτ. Η ομάδα της Φρανκφούρτης ήταν ισόβαθμη με Στουτγάρδη, Ντόρτμουντ αλλά είχε το προβάδισμα με καλύτερο συντελεστή γκολ και παίζοντας με την προτελευταία Χάνσα Ροστόκ. Κι όμως η Άιντραχτ έχασε 2-1 με γκολ 89' κι ο τίτλος κατέληξε στη Στουτγάρδη με τον Στεπάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου να δηλώνει: «Η ζωή συνεχίζεται».

Η συγκεκριμένη ατάκα τον συνοδεύει από τότε κι ο πανέξυπνος Σέρβος αποφάσισε να την αξιοποιήσει εμπορικά! Έχοντας επενδύσει σε μία ποτοποιΐα, το νέο προϊόν που λανσάρουν είναι ένα τζιν με τον τίτλο «Η ζωή συνεχίζεται».

Μάλιστα ο «Στέπι» έφτιαξε κι ένα βιντεάκι εν όψει του σημερινού αγώνα του Δ' ομίλου του Euro 2024, Σερβία-Αγγλία (16/6, 22:00) όπου μεταξύ άλλων λέει «Δεν έχουν μόνο οι Άγγλοι τζιν, αλλά έχει και ο Στέπι!».

Διαφήμιση Stepanovitch


Πάντως όταν τον ρωτήσαμε για το τι πιστεύει ότι μπορεί να πετύχουν οι συμπατριώτες του δεν έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος.

«Στο Μουντιάλ του Κατάρ ήμασταν τραγικοί, στα προκριματικά του Euro απλά μέτριοι... Ειλικρινά δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος για την εικόνα μας στα γήπεδα της Γερμανίας».

Ειδήσεις σήμερα:

Τέσσερις νεκροί μετά από σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο στην Ξάνθη - Δείτε φωτογραφίες

Τηλεοπτικές... καραμπόλες - Η Μαγγίρα φεύγει, Ουγγαρέζος και Πάτρας έρχονται, o Μουτσινάς επιστρέφει


Ο Τσίπρας δηλώνει «παρών»: Δεν πρέπει και δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης