Γιακουμάκης: Ανακοινώθηκε από την Κρουζ Αζούλ

Η μεξικανική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνή σέντερ φορ, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το 2028

Ο Γιώργος Γιακουμάκης είναι και με τη... βούλα «Μεξικάνος». Η Κρουζ Αζούλ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του διεθνή Έλληνα σέντερ φορ, ο οποίος κόστισε στο κλαμπ του Μεξικού 10 εκατομμύρια δολάρια. Ο 29χρονος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο, ήτοι έως το 2028.



Η Ατλάντα Γιουνάιτεντ αγόρασε τον Κρητικό φορ από τη Σέλτικ τον Φεβρουάριο του 2023 αντί 4 εκατομμυρίων ευρώ και 1,5 χρόνοι αργότερα τον πούλησε με υπερδιπλάσια χρήματα. Ο Γιακουμάκης τα πήγε εξαιρετικά στις ΗΠΑ, όπου μέτρησε 24 γκολ και πέντε ασίστ σε 45 συμμετοχές. Αξιοσημείωτο πως ο διεθνής striker είναι ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στο Μεξικό.



Τον 29χρονο επιθετικό καλωσόρισε και ο πρόεδρος της Κρουζ Αζούλ, Βίκτορ Βελάσκες, με δημοσίευση που έγραφε στα ελληνικά «μπλε για μια ζωή» και δίπλα είχε μια σημαία της Ελλάδας.

Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στηρίζει την Ουκρανία ώστε να διαπραγματευτεί από θέση αυτοπεποίθησης και όχι αδυναμίας - Να συνεχίσει η Φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν

Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του γνωστού ποινικολόγου για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του άσκησε ο εισαγγελέας - Κρατείται στη ΓΑΔΑ

Εβδομάδα υψηλού κινδύνου για πυρκαγιές - Εκρηκτικό κοκτέιλ ζέστης, μελτεμιού και ξηρασίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr