Παναθηναϊκός: Πρώτη συγκέντρωση στο Κορωπί, στις 23 Ιουνίου αναχωρεί για Αυστρία

Η πρώτη, οι απουσίες που θα έχει ο Παναθηναϊκός λόγω των διεθνών και το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία

Η περίοδος των διακοπών έφτασε στο τέλος της για τους περισσότερους στον Παναθηναϊκό, αφού την Δευτέρα (17/06) θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Εκεί θα υπάρχουν απουσίες, αφού οι Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Σπόραρ, Βέρμπιτς και Κλεϊνχέισλερ συμμετέχουν στο Euro 2024 ενώ οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Κώτσιρας και Λημνιός έχουν λίγο παραπάνω άδεια λόγω των υποχρεώσεών τους με την Ελλάδα.

Οι υπόλοιποι που θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο «Γ. Καλαφάτης» θα γνωριστούν με το νέο προπονητή της ομάδας Ντιέγκο Αλόνσο.

Αύριο (17/06) και την Τρίτη (18/06) θα διεξαχθούν οι καθιερωμένες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις ενώ η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Τετάρτη (19/06).

Οι «πράσινοι» θα παραμείνουν στην Αθήνα μέχρι και το Σάββατο (22/06) οπότε και θα αναχωρήσουν για την Αυστρία και τον Σλάντμινγκ που θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Εκεί θα διαμείνουν μέχρι και τις 6 Ιουλίου και θα δώσουν τρία φιλικά, εκ των οποίων γνωστό έχει γίνει μόνο το ένα απέναντι στην Πάφο, που θα διεξαχθεί στις 3 του Ιουλίου. Αναμένεται τις επόμενες μέρες να γίνουν γνωστές λεπτομέρειες και για τα άλλα δύο.

Πηγή: gazzetta.gr



Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα στηρίζει την Ουκρανία ώστε να διαπραγματευτεί από θέση αυτοπεποίθησης και όχι αδυναμίας - Να συνεχίσει η Φον ντερ Λάιεν στην Κομισιόν

«Φέρει κατάγματα, εκχυμώσεις και αίματα» - Η αναφορά-σοκ του γιατρού για τα τραύματα που προκάλεσε ο ποινικολόγος στη σύζυγό του

Εβδομάδα υψηλού κινδύνου για πυρκαγιές - Εκρηκτικό κοκτέιλ ζέστης, μελτεμιού και ξηρασίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr