Αβραάμ: Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι

Μιλώντας στην εφημερίδα "Stadio by Metro", ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στον τρόπο που θα μπει η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο....

Μιλώντας στην εφημερίδα "Stadio by Metro", ο Αβραάμ Παπαδόπουλος στάθηκε στην παρουσία του κόσμου στο "Γ. Καραϊσκάκης" και στον τρόπο που θα μπει η ομάδα μας στον αγωνιστικό χώρο.

"Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι. Η ομάδα έχει δείξει και στο παρελθόν ότι στα δύσκολα παιχνίδια ήταν έτοιμη και από κει και πέρα θεωρώ ότι όντας αυτό το παιχνίδι στην έδρα μας, τόσο με τη βοήθεια του κόσμου όσο και με τη δική μας προσπάθεια να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη", είπε αρχικά ο 26χρονος αμυντικός και συνέχισε:

"Αν και απομένει ένα ακόμα παιχνίδι για την Εθνική, πιστεύω πως ο αγώνας απέναντι στην Κροατία μπορεί να κρίνει την πρόκριση της ομάδας μας σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Πρόκειται για ένα παιχνίδι μεταξύ των δύο πιο δυνατών ομάδων του ομίλου και θεωρώ ότι αν το κερδίσουμε θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση. Στόχος μας, βέβαια, είναι να κερδίσουμε και τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια. Από την άλλη όμως κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρώτα αυτό με την Κροατία και μετά το επόμενο".

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr