H Γιουβέντους ετοιμάζεται για την πρώτη μεταγραφή ζευγαριού στο ποδόσφαιρο - Ντάγκλας Λουίζ και Αλίσα Λεμάν προβάρουν τη φανέλα της

H Γιουβέντους ετοιμάζεται για την πρώτη μεταγραφή ζευγαριού στο ποδόσφαιρο - Ντάγκλας Λουίζ και Αλίσα Λεμάν προβάρουν τη φανέλα της

Ο Λουίζ και ο Λεμάν είναι ζευγάρι, παίζουν στην Άστον Βίλα και η Γιουβέντους ετοιμάζεται να τους εντάξει στο δυναμικό της

arthrou-Lehmann-Luiz
Έτοιμοι να γράψουν ιστορία είναι ο Ντάγκλας Λουίζ και η Αλίσα Λεμάν. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι ζευγάρι τους τελευταίους μήνες και παίζουν στην Άστον Βίλα. Σύμφωνα με τα ιταλικά αλλά και τα ΜΜΕ στη Μεγάλη Βρετανία ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν το Μπέρμιγχαμ και να γίνουν κάτοικοι Τορίνου. 



Κλείσιμο
Η Γιουβέντους όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ τους έχουν κάνει διπλή πρόταση και περιμένει την απάντησή τους. Ο Βραζιλιάνος μέσος, που έπαιξε πρόσφατα κόντρα στον Ολυμπιακό, είναι προς πώληση από την Άστον Βίλα και η Γιουβέντους τα δίνει όλα για να τον αποκτήσει. 

Μαζί του όμως θέλει να φέρει στο Τορίνο και την κοπέλα του.

Η Αλίσα Λεμάν που έχει χαρακτηριστεί από πολλά ΜΜΕ ως η "πιο όμορφη ποδοσφαιρίστρια" στον κόσμο παίζει στην Άστον Βίλα από το 2021 ενώ έχει περάσει από τη Γουέστ Χαμ και την Έβερτον. 



Είναι βασική επιθετικός στην Εθνική Ελβετίας, με συμμετοχή σε Μουντιάλ, αλλά είναι πιο γνωστή για τις "καυτές" φωτογραφίες της και για την δυναμική που έχει στα social media. Στο Instagram έχει 16,6 εκατ. followers και οι άνθρωποι της Γιουβέντους ποντάρουν στη μεταγραφή της και λόγω μάρκετινγκ. 

Η Γιουβέντους θα παίξει στο Champions League γυναικών την επόμενη σεζόν και θέλει να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα Ιταλίας. 

Εάν η Γιουβέντους ολοκληρώσει το deal θα έχει κάνει την πρώτη μεταγραφή ζευγαριού στο ποδόσφαιρο. 



Ειδήσεις σήμερα

Νεαρή κοπέλα επανέφερε 75χρονο που κατέρρευσε στη μέση του δρόμου στον Βόλο - «Είχα χάσει τον παππού μου με τον ίδιο τρόπο»

Ο Λύτρας ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, δήλωσε ότι έχει ψυχολογικά και αφέθηκε ελεύθερος! Δείτε τις δηλώσεις του


H ακτινογραφία της ευρωκάλπης και της μεγάλης αποχής - Από το κέντρο τελικά οι απώλειες για τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης