Ο Μίλων δεν θα συμμετάσχει στη Basket League

Στη National League 1 θα συνεχίσει ο Μίλωνας, με τη Γενική Συνέλευση να απορρίπτει τη σύσταση ΚΑΕ και έτσι να εγκαταλείπεται το όνειρο της συμμετοχής στη Stoiximan Basket League

Ο πρωταθλητής της Elite League, Μίλων δε θα συμμετάσχει στη Stoiximan Basket League της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η νέα Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη πήρε την οριστική απόφαση και η ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στη National League 1, μιας και η προθεσμία για την Elite League είχε ήδη περάσει.

Το ερώτημα στη σημερινή Γενική Συνέλευση ήταν αν θα έπρεπε να ισχύσει το ψήφισμα για συμμετοχή στη Stoiximan Basket League. Και οι 54 εκ των ψήφων ήταν αρνητικές, με μόλις 8 υπέρ της σύστασης ΚΑΕ και ένα λευκό. Έτσι ο Μίλων δε θα βρεθεί, παρότι πρωταθλητής, στη μεγάλη κατηγορία, που συνεχίζει με 12 ομάδες όπως και τη φετινή σεζόν.

Το τελεσίγραφο του Δημήτρη Αγγελόπουλου είχε να κάνει και με το γήπεδο, το οποίο και αποτέλεσε σημείο τριβής. Παρά τις προσπάθειές του να οδηγήσει τον Μίλωνα στην Basket League παίζοντας στο δικό του γήπεδο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και έτσι η ομάδα θα επανεκκινήσει από τη National League 1.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λύτρας: Συγκλονίζει η κατάθεση της συζύγου του για τον ξυλοδαρμό - «Ούρλιαζα βοήθεια και τον παρακαλούσα να σταματήσει»

Αναστάτωση σε πτήση της Air New Zealand - Δύο τραυματίες από σφοδρές αναταράξεις

Επίθεση θαλάσσιας χελώνας σε λουόμενη στο Λιμένι - Δέχθηκε ισχυρό δάγκωμα, δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr