Athletic: «Η Νότιγχαμ προσπαθεί να πάρει τον Στάμενιτς και μετά να τον δώσει στον Ολυμπιακό»

Athletic: «Η Νότιγχαμ προσπαθεί να πάρει τον Στάμενιτς και μετά να τον δώσει στον Ολυμπιακό»

Το Athletic μετέδωσε πως η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε επαφές με τον Ερυθρό Αστέρα για χάρη του νεαρού μέσου Μάρκο Στάμενιτς (διεθνής με τη Νέα Ζηλανδία, αλλά σερβικής καταγωγής) και, εάν υπάρξει συμφωνία, θα τον παραχωρήσει δανεικό στον Ολυμπιακό

Stamenic
Στην «πραγματικότητα» του Ολυμπιακού έβαλε σήμερα (17/6) το Atheltic τον Μάρκο Στάμενιτς, τον νεαρό μέσο από τη Νέα Ζηλανδία που αγωνίζεται από πέρσι στον Ερυθρό Αστέρα.

Σύμφωνα λοιπόν με το βρετανικό μέσο η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται σε επαφές με την ομάδα της Σερβίας που ανήκει ο 22χρονος χαφ με σκοπό να τον αποκτήσει και αν το πράξει θα τον παραχωρήσει αμέσως μετά δανεικό στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα το ύψος του deal, εφόσον «κλείσει», θα ανέρχεται περίπου στα 5,5 εκατομμύρια ευρώ, καθώς αυτά είναι τα χρήματα που ζητούν από το Βελιγράδι για χάρη του.

Ο Στάμενιτς είναι 15 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας1 γκολ), ενώ στον Ερυθρό Αστέρα πήγε προερχόμενος από την Κοπεγχάγη που ήταν ο πρώτος του ευρωπαϊκός σύλλογος αφού το 2020 εντάχθηκε στην U21 της.

Κλείσιμο
Με τους «μεγάλους» του club κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και υπήρξε συμπαίκτης με τον Πεπ Μπιελ, ενώ πέρσι όπου ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το νταμπλ εκείνος «έγραψε» 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (2 γκολ/1 ασίστ).

Τέρζιτς: «Υπογράφει σε ομάδα της Premier o Στάμενιτς»
O αθλητικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα επιβεβαίωσε πως ο Στάμενιτς δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κόβεντρι, αντίθετα θα υπογράψει σε ομάδα της Premier League. Οπως τόνισε και το Athletic, ο Νεοζηλανδός θα δοθεί δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Νότιγχαμ, αν το deal με τους «Κόκκινους» ολοκληρωθεί. Ο
Ζβέζνταν Τέρζιτς στην πρώτη προπόνηση του Αστέρα με δηλώσεις του τόνισε: «Είχαμε συμφωνία με την Κόβεντρι, αλλά δεν υπογράψαμε, γιατί δεν ήθελε να παίξει στην Τσάμπιονσιπ, θέλει να πάει στην Premier League. Eνας σύλλογος επικοινώνησε μαζί μας, διαπραγματευτήκαμε, ελπίζω να ολοκληρωθεί το deal ύψους 5.5 εκατ. ευρώ».

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Λύτρας: Συγκλονίζει η κατάθεση της συζύγου του για τον ξυλοδαρμό - «Ούρλιαζα βοήθεια και τον παρακαλούσα να σταματήσει»

Αναστάτωση σε πτήση της Air New Zealand - Δύο τραυματίες από σφοδρές αναταράξεις

Επίθεση θαλάσσιας χελώνας σε λουόμενη στο Λιμένι - Δέχθηκε ισχυρό δάγκωμα, δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης