Ο Σερζ Ιμπάκα διέψευσε τα περί συμφωνίας με τη Ρεάλ και οι Ισπανοί εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό

Ο Σερζ Ιμπάκα διέψευσε τα περί συμφωνίας με τη Ρεάλ και οι Ισπανοί εμπλέκουν τον Παναθηναϊκό

Ο έμπειρος σέντερ σε δηλώσεις του τόνισε ότι έχει και άλλες προτάσεις και όλοι βλέπουν από πίσω τον Παναθηναϊκό

Ibaka
Η Μπάγερν κατέκτησε το πρωτάθλημα Γερμανίας και το ενδιαφέρον στρέφεται στο τι αλλαγές θα γίνουν στο ρόστερ της με τον Σερζ Ιμπάκα να εμφανίζεται ως βασικός στόχος της Ρεάλ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Πουαριέ (φεύγει για την Εφές).

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός ρωτήθηκε μετά τη σειρά των τελικών της Bundesliga για το φλερτ με την Ρεάλ και δεν έκρυψε τη δυσφορία του προκαλώντας έκπληξη με τα λεγόμενα του.



Κλείσιμο
«Ήταν απογοητευτικό για μένα το γεγονός ότι αυτές οι φήμες εμφανίστηκαν όταν τα πλέι οφ εδώ στη Γερμανία ήταν σε εξέλιξη. Προφανώς στην Ευρώπη έτσι λειτουργούν τα πράγματα, ωστόσο εμένα δεν μου άρεσε καθόλου», είπε αρχικά ο Ιμπάκα και συμπλήρωσε με νόημα: «Έχω προτάσεις από άλλες ομάδες. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για κάποια από αυτές. Πάντα θέλω να τελειώνω τα πράγματα που κάνω, πριν επικεντρωθώ στα επόμενα».

Λίγες ώρες αργότερα η ιστοσελίδα DefensaCentral.com που... ειδικεύεται σε θέματα της Ρεάλ αποκάλυψε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα που έχει κάνει τη δελεαστικότερη πρόταση στον παίκτη.

Defenca


Μάλιστα οι Ισπανοί εμπλέκουν στην υπόθεση και τον Μάριο Χεζόνια καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ο Παναθηναϊκός μετά την απώλεια του Χεζόνια ο οποίος έμεινε στη Μαδρίτη θέλει να πάρει τη ρεβάνς και κατέθεσε μία πρόταση στον Ιμπάκα την οποία δεν μπορεί να πλησιάσει κανείς. Του προσφέρει διετές συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η Ρεάλ του δίνει 1+1 με 1.1 εκατ. το χρόνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Λύτρας: Συγκλονίζει η κατάθεση της συζύγου του για τον ξυλοδαρμό - «Ούρλιαζα βοήθεια και τον παρακαλούσα να σταματήσει»

Αναστάτωση σε πτήση της Air New Zealand - Δύο τραυματίες από σφοδρές αναταράξεις

Επίθεση θαλάσσιας χελώνας σε λουόμενη στο Λιμένι - Δέχθηκε ισχυρό δάγκωμα, δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης