Ο Τσιτσιπάς νίκησε 2-0 τον Σκουίρ και ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν στο γρασίδι - Βίντεο

Ο Τσιτσιπάς νίκησε 2-0 τον Σκουίρ και ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν στο γρασίδι - Βίντεο

O Στέφανος Τσιτσιπάς λύγισε τον μαχητικό Χένρι Σκουίρ με 2-0 σετ (7-6, 7-6) και προκρίθηκε στους "16" καλύτερους του Χάλε, ξεκινώντας με θετικό πρόσημο τη σεζόν του στο γρασίδι

tsitsipas
Μετά από δυο πολύ κλειστά σετ που κρίθηκαν σε tie-break, o Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του νεαρού Γερμανού με 7-6 (7), 7-6 (2) και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Terra Wortmann Open στο Χάλε της Γερμανίας.

Και στα δυο σετ βρήκε σθεναρή αντίσταση από τον πολύ ψηλό και καλό server Σκουίρ o Τσιτσιπάς, που έδειξε όμως ότι είναι καλύτερος παίκτης στα δυο tie-break και πήρε την πρόκριση χωρίς να κινδυνέψει άμεσα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d23dykh36aap)


Κλείσιμο


Στο 1ο σετ ο Τσιτσιπάς είχε και το μοναδικό break point που είχε όλο το ματς, αλλά ο Σκουίρ το έσβησε και ισοφάρισε σε 4-4. Στο tie-break έδωσαν μεγάλη μάχη οι δυο τους, με τον Τσιτσιπά να σώζει και ένα set point - στο δικό του σερβίς - στο 5-6, για να επικρατήσει τελικά με 9-7 και να πάρει το προβάδισμα στο ματς.

Στο 2ο σετ δεν υπήρξε ούτε ένα break point, αλλά αυτή τη φορά το tie-break ήταν μονόπλευρο, με τον 25χρονο Έλληνα τενίστα να κυριαρχεί κατά κράτος και να το κατακτά με 7-2, ολοκληρώνοντας την αποστολή του σε 92 λεπτά.



Ο Τσιτσιπάς θα περιμένει την αναμέτρηση του Ζαν Λενάρντ Στραφ με τον Λουτσιάνο Νταρντέρι, που μεταφέρθηκε στο αυριανό πρόγραμμα λόγω της βροχής, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη για τον 2ο γύρο.

Θυμίζουμε, πως αν κερδίσουν τις επόμενες αναμετρήσεις τους, Τσιτσιπάς και Γιανίκ Σίνερ θα αναμετρηθούν στα προημιτελικά του Χάλε.

Πηγή:www.tennisnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Μαγιόρκα: Εξαγριωμένοι ντόπιοι φωνάζουν «φύγετε, φύγετε, φύγετε» για να διώξουν τους τουρίστες από τις παραλίες – Δείτε βίντεο

Νέος κανονισμός πυροπροστασίας: Τι πρέπει να κάνουν οι ιδιοκτήτες μέχρι την Παρασκευή - Ποια μέτρα ανεστάλησαν για φέτος

Μαρίν Λεπέν: Στροφή 180 μοιρών για την αποχώρηση της Γαλλίας από το ΝΑΤΟ και τη σύσφιξη των σχέσεων με τη Ρωσία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης