ΠΑΟΚ: Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Θυμιάνη στα «ασπρόμαυρα»

ΠΑΟΚ: Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Θυμιάνη στα «ασπρόμαυρα»

Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια - Οι πρώτες δηλώσεις του 23χρονου αμυντικού μέσου ως ποδοσφαιριστής των Πρωταθλητών Ελλάδας

thimianis
Ο Κώστας Θυμιάνης είναι και με τη βούλα παίκτης του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να ανακοινώνουν την απόκτησή του ελεύθερου 23χρονου αμυντικού μέσου και την συμφωνία μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κώστας Θυμιάνης αναφέρθηκε στη διαδρομή του ως τον Δικέφαλο και όπως τόνισε «ήρθε ο καιρός να παίξει ο ΠΑΟΚ στο Champions League».

One On One: Konstantinos Thymianis - PAOK TV



Κλείσιμο
Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν εκπληρώνει ένα όνειρο: «Σίγουρα είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, γιατί από μικρό παιδί θέλεις να παίξεις σε μια ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ και για εμένα είναι τιμή να φοράω τον Δικέφαλο και τα ασπρόμαυρα και να αγωνίζομαι εδώ».

Για το αν νιώθει μια δικαίωση: «Κατά κάποιο τρόπο ναι, γιατί από μικρός παλεύω και παίζω για να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται και μετά από 7-8 χρόνια που ξεκίνησα επαγγελματικά το ποδόσφαιρο έρχομαι στον ΠΑΟΚ. Έχω φίλους, όπως τον Μιχαηλίδη και τον Τσιγγάρα που θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ».

Για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ: «Το να έρχεσαι σε μια μεγάλη ομάδα είναι διαφορετικός ο ρυθμός, διαφορετικές οι προπονήσεις, οι προσωπικότητες στα αποδυτήρια, εγώ έρχομαι εδώ για να μάθω, να εξελιχθώ και γιατί όχι να καθιερωθώ σε αυτή την ομάδα. Θέλω να καθιερωθώ, να παίξω να μάθω καταρχάς, γιατί το να έχεις έναν προπονητή όπως ο Λουτσέσκου είναι τιμή για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Θέλω να εξελιχθώ και να εκπληρώσω τους στόχους της ομάδας, που είναι το πρωτάθλημα, το κύπελλο, πάνω απ’ όλα η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. Ήρθε ο καιρός να παίξει ο ΠΑΟΚ στο Champions League».

Πηγή: gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση της συζύγου του - Επιβεβαιώνει τη διάγνωση του γιατρού

Ozempic: Τρίτη φωτιά μέσα σε έναν μήνα σε κτήρια της φαρμακευτικής με το σκεύασμα της χρονιάς

Fake news ο θάνατος του Νόαμ Τσόμσκι - Είναι καλά, λέει η γυναίκα του 95χρονου διανοούμενου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης