Γιαννακόπουλος: Με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει, παίρνουμε την Ευρωλίγκα αήττητοι;

Ο πρώην γκαρντ της Μακάμπι ήταν βασικός στόχος των «πρασίνων» και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ τον ανακοίνωσε μέσω των stories του στο Instagram, μιλώντας με τον γάτο του

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μετά το 7ο αστέρι που έραψε φέτος θέλει να φτιάξει ομάδα έτοιμη να κερδίσει αήττητη την Euroleague της νέας σεζόν, έκανε δύο στόρι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ανακοινώσει τον ερχομό του Λορέντζο Μπράουν στον Παναθηναϊκό, αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος για ακόμη μία προσθήκη.

Αυτό ισχυρίστηκε το πρωί της Τετάρτης, με πρώτη μεταγραφή για φέτος τον παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που μαζί με τον Γουέιντ Μπάλντουιν είχαν ανακοινώσει ότι θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο του Ισραήλ.

«Καλημέρα Free. Ήρθε ο καφές ο δικός μου και υπέγραψε και ο καφές ο δικός σου», ανέφερε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εννοώντας «Μπράουν» με τη λέξη «καφές», για να επιστρέψει με νέο, λίγο πιο αινιγματικό story.

«Free, με Μπράουν και με τον άλλο που έχουμε πει, παίρνουμε την Euroleague αήττητοι; Τι πιστεύεις;», είπε.

Για το ποιος είναι ο «άλλος» αναμένονται εξελίξεις, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης οι φήμες οργιάζουν όσον αφορά την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στην Ελλάδα, για λογαριασμό του «τριφυλλιού».

Όσον αφορά τον Μπράουν, αποχαιρετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Την περασμένη σεζόν στη Euroleague ο Μπράουν έκανε μια πολύ καλή σεζόν, μετρώντας 13.2 πόντους, 2.8 ριμπάουντ, 6.1 ασίστ και ένα κλέψιμο σε 30 λεπτά που πατούσε παρκέ για την ομάδα του Κάτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr