Ο Παναθηναϊκός αλλάζει επίπεδο και τοποθετεί γυάλινο δάπεδο στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει επίπεδο και τοποθετεί γυάλινο δάπεδο στο ΟΑΚΑ

Το glass floor που ήδη έχει δοκιμαστεί από τη FIBA, αλλά και το NBA είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των βελτιώσεων που κάνει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στο κλειστό του ΟΑΚΑ

Glass_Floor
Το ολικό λίφτινγκ στο ΟΑΚΑ αναμένεται να περάσει σε... άλλο επίπεδο, καθώς θα γίνει το πρώτο γήπεδο στην Euroleague όπου θα έχει glass floor αντί παρκέ!

Μετά τη χρονιά της εκτόξευσης στο αγωνιστικό επίπεδο με την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος Ελλάδας, άνοιξε ακόμα περισσότερο η όρεξη των ανθρώπων του Παναθηναϊκού AKTOR και δη του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.



Κλείσιμο
Εκτός του ότι έριξε... πρωινή βόμβα με την αναγγελία της απόκτηση τους Λορέντζο Μπράουν, ετοιμάζεται να προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία στους φιλάθλους οι οποίοι θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για τα παιχνίδια της ομάδας. Αν και είναι γνωστό ότι το ΟΑΚΑ θα αποκτήσει μια τελείως διαφορετική μορφή με την έναρξη της σεζόν 2024-25, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και glass floor αντί του παρκέ!

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση που ετοιμάζεται η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR προσφέροντας μοναδική εμπειρία στους φίλους της ομάδας. Όπως είναι γνωστό έχει εφαρμοστεί ήδη από τη FIBA έχοντας διεξαχθεί και το πρόσφατο Final 4 του BCL στο Βελιγράδι πάνω σε glass floor. Και σίγουρα εντυπωσίασε τους πάντες.



Βέβαια πρόκειται για μια κίνηση με μεγάλο κόστος το οποίο αναμένεται να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ ωστόσο είναι δεδομένο από ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να περάσει σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κασσελάκης: Απέλυσε τον Γιώργο Τσίπρα από συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ

Live Update: Μπήκε σε σπίτια η πυρκαγιά στη Βάρης - Κορωπίου - Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις (βίντεο & φωτογραφίες)

Ποινική δίωξη στην πρώην σύζυγο του Λύτρα - Ανοιχτό το ενδεχόμενο έκδοσης εντάλματος για τον ποινικολόγο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης