Γκαλά Φιλοθέης: Φοβερή η Γκούσιν, «πέταξε» στα 1,94 μέτρα στο ύψος

Γκαλά Φιλοθέης: Φοβερή η Γκούσιν, «πέταξε» στα 1,94 μέτρα στο ύψος

Το ύψος των γυναικών ήταν το αγώνισμα της διοργάνωσης για μία ακόμη χρονιά – Σε εξαιρετική κατάσταση όλες οι αθλήτριες

gusin
Η Τατιάνα Γκούσιν έκανε την Τετάρτη τον καλύτερο αγώνα της ζωής της, καθώς εκμεταλλεύτηκε την φοβερή της κατάσταση και το ένθερμο κοινό στις εξέδρες στο Γκαλά Γυναικών της Φιλοθέης.

Ξεπέρασε μάλιστα με τη δεύτερη το 1,94μ. στο ύψος, ισοφάρισε το απόλυτο ατομικό της ρεκόρ και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον αγώνα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d24a3mt0wfnd)


Κλείσιμο
Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου πέρασε με την πρώτη το 1,92 μ. και ισοφάρισε το ρεκόρ της στον ανοιχτό. Η 30χρονη με το γνωστό της πάθος και ενθουσιασμό προσπάθησε στη συνέχεια να υπερβεί τα 1,96μ., ύψος στο οποίο είχε καλές προσπάθειες.

Η Γκουσιν θα συνεχίσει τους αγώνες της το Σάββατο στο Μπρνο με στόχο ακόμη μεγαλύτερα ύψη.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d24a6etm0lp5)


Νικήτρια στο ύψος των γυναικών ήταν η μοναδική Αντζελίνα Τόπιτς με άλμα στα 1,94 μέτρα. Η αθλήτρια στη συνέχεια άφησε το 1,96μ. για να δοκιμάσει στα 2,00μ., ύψος που σήμερα δεν κατάφερε να ξεπεράσει, όμως, είναι σίγουρο πως θα πετύχει στις επόμενες εμφανίσεις της. Τρίτη στο αγώνισμα ήταν η Ουκρανή Τσουματσένγκο με 1,90 μέτρα.

«Το χάρηκα πολύ, το Γκαλά Φιλοθέης είναι ο αγαπημένoς μου αγώνας. Μου αρέσει το στάδιο η μουσική και σήμερα ήταν εδώ όλοι οι αγαpημένοι μου άνθρωποι, οπότε σήμερα δε θα μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερα. Τα άλματα στο 1,96 μ. ήταν καλά, ωστόσο στο 1,94 μ. άδειασα λιγάκι και δεν είχα τη φρεσκάδα που ήθελα. Ο μεγάλος στόχος παραμένει η πρόκριση στους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας μου. Όλες τις προηγούμενες φορές ήμουν τραυματισμένη και δεν μπόρεσα να αγωνιστώ», είπε η αθλήτρια με το τέλος του αγώνα.



Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Λύτρας: Παραδόθηκε μετά το ένταλμα σύλληψης - Αρνείται ότι έστειλε απειλητικό μήνυμα

Χεζμπολάχ: Απειλές για Κύπρο - «Αν εξακολουθήσει να βοηθά το Ισραήλ, θα γίνει μέρος του πολέμου και θα αντιμετωπιστεί αναλόγως»

SOS από τη Unicef: Η ατμοσφαιρική ρύπανση σκοτώνει όλο και περισσότερο, πιο φονική από το κάπνισμα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης