Χεζόνια: Θα συνεχίσω στο σπίτι μου, τη Ρεάλ Μαδρίτης

Μοναδική πρόθεσή μου ήταν να συνεχίσω εδώ, είπε, παρά την έντονη φημολογία που τον ήθελε να πηγαίνει είτε στον Παναθηναϊκό είτε στη Μπαρτσελόνα

Το όνομα του Μάριο Χεζόνια ήταν ανάμεσα σε εκείνα που απασχόλησαν πολύ τόσο τον διεθνή Τύπο όσο και τον εν Ελλάδι, με τον Κροάτη small forward να ενδιαφέρει πολύ τον Παναθηναϊκό στον οποίο αγωνίστηκε το 2021 πριν πάει στην Ούνιξ Καζάν και από εκεί στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά την εμπόλεμη κατάσταση ανάμεσα σε Ρωσία - Ουκρανία.

Το «τριφύλλι» δεν ήταν ο μοναδικός σύλλογος που ενδιαφερόταν για την περίπτωση του παίκτη μιας και έντονες φήμες των τελευταίων ημερών τον ήθελαν μία ανάσα από τη μισητή αντίπαλο των «μερένγκες», Μπαρτσελόνα.

Από σήμερα, Πέμπτη 20/6, ο Χεζόνια έβαλε τέλος στην κουβέντα για το μέλλον του, ανακοινώνοντας πως τα ξανά βρήκε με τη Ρεάλ και θα παραμείνει κάτοικος της ισπανικής πρωτεύουσας για πολλά χρόνια ακόμη.

Αναλυτικά η επίσημη δήλωσή του:

«Όπως ξέρετε μετά το τελευταίο μου παιχνίδι στη σεζόν έγινα free agent και είχα τη δυνατότητα να αποφασίσω για το πού θέλω να παίζω τα επόμενα χρόνια. Δεν ήρθα σε καταρχήν συμφωνία με κανέναν και πάντα έλεγα ότι όταν υπήρχε κάτι, θα είμαι ο πρώτος που θα το ανακοινώσει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πίστεψε σε μένα όταν δεν πίστεψαν οι άλλιο, νοιάστηκε για μένα και την οικογένειά μου από την πρώτη ημέρα που έφτασα στον σύλλογο και μας έκαναν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Μοναδική μου πρόθεση ήταν να συνεχίσω, οπότε είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το ταξίδι μου θα συνεχιστεί εδώ στο σπίτι μου, τη Ρεάλ Μαδρίτης, για πολύ καιρό ακόμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr