Χρυσή Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας σκόνταψε στον κήπο κι έσπασε το πόδι της, αποχαιρετώντας το Παρίσι 2024!

Η Κέιτι Άρτσιμπαλντ, η οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Ρίο και το Τόκιο θα δει τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες από την τηλεόραση του σπιτιού της

Χθες μάθαμε για τον Γάλλο κολυμβητή που υπέστη εξάρθρωση ώμου, πανηγυρίζοντας το ότι έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και κινδυνεύει να χάσει το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού...

Σήμερα προέκυψε μια ανάλογη ιστορία από την Αγγλία, όπου η χρυσή Ολυμπιονίκης της Ποδηλασίας (το 2016 στο Ρίο στην ομαδική καταδίωξη και το 2021 στο Τόκιο στο madison) Κέιτι Άρτσιμπαλντ τραυματίστηκε κάνοντας εργασίες στον κήπο του σπιτιού της και θα απουσιάσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι!



«Σκόνταψα σε ένα σκαλοπάτι στον κήπο και το αποτέλεσμα ήταν υποστώ κάταγμα κνήμης-περόνης, εξάρθωση αστραγάλου και ρήξη συνδέσμων!», ανέφερε η ίδια σε ανάρτηση της στα social media με την Σκωτσέζα αθλήτρια να ποστάρει και δύο φωτογραφίες λίγο μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

Η Άρτσιμπαλντ στο ποστάρισμα της ζητά συγνώμη από την Ολυμπιακή ομάδα για την αναστάτωση που προκάλεσε με τον τραυματισμό της, ενώ να σημείωουμε ότι πέτα από τα δυο χρυσά έχει κι ένα ασημένιο στο Τόκιο και πέντε χρυσά σε Παγκόσμια πρωταθλήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr