Ρομπέρτο Μπάτζιο: Νύχτα τρόμου για τον Ιταλό - Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του ενώ έβλεπε Euro

Ρομπέρτο Μπάτζιο: Νύχτα τρόμου για τον Ιταλό - Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του ενώ έβλεπε Euro

Πέντε οπλισμένοι άνδρες μπούκαραν στο σπίτι του - Τον τραυμάτισαν αφού τον χτύπησαν στο κεφάλι με το όπλο 

baggio
Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο έπεσε θύμα ληστείας και τραυματισμού από κάποιους κακοποιούς χθες το βράδυ στο σπίτι του στην Βινσεντίνα, ενώ παρακολουθούσε με την οικογένειά του τον αγώνα Ισπανία-Ιταλία.

Σύμφωνα με το ANSA, ο Μπάτζιο προσπάθησε να σταματήσει τους πέντε οπλισμένους δράστες, αλλά ένας από αυτούς τον χτύπησε στο μέτωπο με τη λαβή ενός όπλου. Ο πρώην νικητής της Χρυσής Μπάλας και η οικογένειά του κλειδώθηκαν σε ένα δωμάτιο και οι δράστες έκλεψαν το σπίτι. Όταν η συμμορία έφυγε, ο Μπάτζιο έσπασε την πόρτα και κάλεσε την αστυνομία.

Οι καραμπινιέροι του λόχου της Βιτσέντζα πήγαν στο σημείο, ειδοποιημένοι από τον ίδιο τον Μπάτζιο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, που κατάγεται από την περιοχή ζει εδώ και περίπου 15 χρόνια στο κτήμα του, το οποίο βρίσκεται σε έναν λόφο με θέα την Αλταβίλα. Η βίλα είναι απομονωμένη και βρίσκεται στο κέντρο ενός μεγάλου οικοπέδου. Ο Ρομπέρτο Μπάτζιο ζει με τη σύζυγό του Andreina και τα τρία του παιδιά.
Κλείσιμο
 

Ο Μπάτζιο νοσηλεύτηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στα επείγοντα περιστατικά στο Αρτζινιάνο, μια πόλη που δεν απέχει πολύ από την Αλταβίλα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι γιατροί του έκαναν μερικά ράμματα στο κεφάλι λόγω του χτυπήματος που υπέστη από έναν από τους ληστές. Αφού πήρε εξιτήριο, και πάλι κατά τη διάρκεια της νύχτας, ο Μπάτζιο ανακρίθηκε.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου του Βενέτο, Ρομπέρτο Τσιαμπέτι «πλήρη αλληλεγγύη και εγγύτητα στον Roberto Baggio, στην οικογένειά του και σε όλα τα θύματα ενός εγκλήματος που είναι τόσο βίαιο και γεμάτο αυτοπεποίθηση που δρα χωρίς ενδοιασμούς επιτιθέμενο στα θύματά του ακόμη και μέσα στα σπίτια τους με υπολογισμένη βία». Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι «συγκλονισμένος από τον τρόπο και τη σκληρότητα της επίθεσης που υπέστη ο Baggio: όπως πολλοί πολίτες, είμαι και εγώ συγκλονισμένος από αυτά τα γεγονότα, αλλά πρέπει όλοι να αντιδράσουμε».


Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ο Trannos στο Καματερό για οπλοκατοχή

Υπό εξέταση η αντικατάσταση των Όσκαρ ανδρικού και γυναικείου ρόλου με κατηγορία ουδέτερου φύλου

Super Κική για Λύτρα: Ήμουν και εγώ στα VIP Κορυδαλλού, είναι στενάχωρο να ξέρεις ότι δεν σε θέλουν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης