Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Στάμενιτς

Στον Ολυμπιακό ο Νεοζηλανδός χαφ με καταγωγή από την Σερβία - Υπέγραψε στη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα παίξει ως δανεικός στους Πειραιώτες

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και με τη βούλα είναι ο Μάρκο Στάμενιτς. 

Ο 22χρονος Νεοζηλανδός χαφ που ανήκε στον Ερυθρό Αστέρα θα φορά πλέον την ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο στη Νότιγχαμ Φόρεστ η οποία ανακοίνωσε τον δανεισμό του στην ομάδα του Πειραιά. 



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός 

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου μέσου, Μάρκο Στάμενιτς. Γεννημένος στις 19 Φεβρουαρίου 2002, στο Wellington, με καταγωγή από τη Σερβία, είναι 15 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Νέας Ζηλανδίας.

Αφού εντάχθηκε στην ποδοσφαιρική ακαδημία Olé, αγωνίστηκε στις Western Suburbs και Team Wellington του τόπου του, ώσπου τον Σεπτέμβριο του 2020 πήρε μεταγραφή στην Copenhagen. Με την ομάδα της Δανίας έκανε 23 συμμετοχές αγωνιζόμενος και στο Champions League, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο τη σεζόν 2022-2023. Την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 παραχωρήθηκε στη Køge με τη μορφή δανεισμού (23 συμμετοχές, δύο γκολ).

Τον Φεβρουάριο του 2023 αποκτήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα, με τη φανέλα του οποίου έκανε 35 συμμετοχές (οι τέσσερις στο Champions League), πέτυχε δύο γκολ και κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Μάρκο, καλώς ήλθες στον Ολυμπιακό!».


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Παράταση στο πρόγραμμα για φθηνό αγροτικό ρεύμα - Επιδοτήσεις μόνο σε όσους τις δικαιούνται

Βίντεο: Στο Ισραήλ βρέθηκε το αρχαιότερο ναυάγιο - To πλοίο είχε βυθιστεί πριν από 3.300 χρόνια


Πρώτα ακόνισε το μαχαίρι και μετά το κάρφωσε στη σύζυγό του 12 φορές ο 81χρονος στην Αλεξανδρούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr