Παναθηναϊκός: Ο Μπάλντοκ θα απουσιάσει από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας λόγω Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δεν θα έχει τον Τζορτζ Μπάλντοκ τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού στην Αυστρία εξαιτίας της... εμμονής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που δεν του επιτρέπει να συμμετάσχει στις προπονήσεις του «τριφυλλιού» πριν μείνει τυπικά ελεύθερος

Οι διεθνείς του Παναθηναϊκού δεν θα είναι οι μόνοι που θα απουσιάσουν από τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του «τριφυλλιού» στην Αυστρία, αφού και ο Τζορτζ Μπάλντοκ θα ενσωματωθεί μετέπειτα στην αποστολή και πιο συγκεκριμένα την 1η Ιουλίου.

Ο λόγος είναι η εμμονή που παρουσιάζει τις τελευταίες μέρες η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ όπου και έπαιζε μέχρι και πρότινος, η οποία δεν του επιτρέπει να συμμετάσχει στις προπονήσεις των «πράσινων» πριν μείνει και τυπικά ελεύθερος, κάτι που θα συμβεί στις 30 Ιουνίου!

Παρ' ότι η πλευρά του Παναθηναϊκού προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες δεν κατάφερε να βρει λύσει με τις «λεπίδες» και έτσι εκείνος δεν θα αναχωρήσει αύριο (22/6) με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, αλλά θα αναγκαστεί να ταξιδέψει αργότερα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Live Update: Σε πύρινο κλοιό η χώρα - Μεγάλες φωτιές σε Αχαΐα και Κρανίδι - Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις

Βλάβη στο 112 - Από τα Μέσα Ενημέρωσης οι εντολές για εκκενώσεις περιοχών

Απόστολος Λύτρας: Επισκεπτήριο στις φυλακές Κορυδαλλού από την πρώην σύζυγό του και τη μεγαλύτερη κόρη του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr