Κολύμβηση: Σούπερ Γκολομέεβ με το καλημέρα, στον ημιτελικό των 50μ ελεύθερο με Μπίλα

Κολύμβηση: Σούπερ Γκολομέεβ με το καλημέρα, στον ημιτελικό των 50μ ελεύθερο με Μπίλα

Εξαιρετική κούρσα έκανε ο Κρίστιαν Γκολομέεβ που μαζί και με τον Στέργιο Μπίλα έκλεισαν τις θέσεις τους για τον ημιτελικό των 50μ ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Kolimbisi
Δυναμικά ξεκίνησε την πορεία του στα 50μ ελεύθερο ο Κρίστιαν Γκολομέεβ, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, που ολοκληρώνεται αύριο 23/6 στο Βελιγράδι.

O τρεις φορές μεταλλιούχος στο αγώνισμα στη συγκεκριμένη διοργάνωση, κολύμπησε στην ένατη και τελευταία προκριματική σειρά για να τερματίσει σε χρόνο 21.95 και να δείξει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Φυσικά, προκρίθηκε στον ημιτελικό του αγωνίσματος, που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το απόγευμα, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη επίδοση με τον Ιρλανδό Σάνε Ράιαν να είναι ο μόνος που τον ξεπέρασε καθώς κολύμπησε το 509άρι σε 21.82. Οι δυο τους ήταν οι μόνοι που έγραψαν επίδοση καλύτερη των 22 δευτερολέπτων.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στα 50μ πεταλούδα, Στέργιος Μπίλας κολύμπησε στην όγδοη προκριματική σειρά των 50μ ελεύθερο και με 22.22 τερμάτισε στην τέταρτη θέση της σειράς του, 15 στο σύνολο, για να προκριθεί επίσης στον ημιτελικό του αγωνίσματος.

Μαζί του στην ίδια σειρά αγωνίστηκε και ο «χάλκινος» με τη σκυταλοδρομία 4Χ100μ μεικτή, Οδυσσέας Μελαδίνης, που με χρόνο 22.45 τερμάτισε έβδομος στη σειρά (23ος στο σύνολο) και έμεινε δυστυχώς εκτός ημιτελικού.

Κλείσιμο
πηγή: gazzetta

Ειδήσεις σήμερα:

Στη Βουλιαγμένη καταπλέει το τουριστικό σκάφος από το οποίο έριξαν τα πυροτεχνήματα που προκάλεσαν τη φωτιά στην Ύδρα


Γέμισε με πορτοκάλια η εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου (Φωτογραφίες)


Έξαλλη με τον Θέμη Αδαμαντίδη η Μπέττυ Μαγγίρα - Σε λίγο θα μας πείτε ότι μας βαράτε, επειδή μας αγαπάτε, είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης