Παναθηναϊκός: Στην Αργεντινή αποκαλύπτουν πρόταση για τον Παβόν της Γκρέμιο

Ο 28χρονος Αργεντινός εξτρέμ ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας του και έχει αγωνιστεί και στη Μπόκα Τζούνιορς 

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση δύο εξτρέμ που θα ανεβάσουν την ποιοτική στάθμη του ρόστερ της ομάδας στις συγκεκριμένες θέσεις αναπληρώνοντας παράλληλα τα κενά των Παλάσιος και Μπερνάρντ, που αποχώρησαν ως ελεύθεροι.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Λουίς Σέζαρ Μέρλο, οι «πράσινοι» έχουν ήδη κάνει την κίνησή τους για την απόκτηση του Κριστιάν Παβόν. Στο αποκλειστικό του ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος από τη Νότια Αμερική αναφέρει πως το «τριφύλλι» κατέθεσε πρόταση για την απόκτηση του 28χρονου Αργεντινού εξτρέμ, η οποία φθάνει τα 4 εκατ. δολάρια.



Παρ' όλα αυτά η Γκρέμιο, με την οποία ο παίκτης έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026, δεν έδωσε το «οκ» για την παραχώρησή του, αφού αξιώνει περισσότερα χρήματα.

Ο Κριστιάνο Παβόν πήγε στην Γκρέμιο τον περασμένο Φλεβάρη με την ομάδα από την Βραζιλία να πληρώνει 3,5 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μινέιρο για να τον κάνει δικό της. Έκτοτε έχει φορέσει την φανέλα του κλαμπ σε 15 παιχνίδια σημειώνοντας τρία γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ στα περισσότερα από 900 λεπτά που έχει αγωνιστεί. Στην καριέρα του έχει ακόμη αγωνιστεί στις Ταγιέρες, Μπόκα Τζούνιορς, Κολόν και Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Πηγή: www.gazzetta.g

Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος για 11η ημέρα ο 59χρονος Αμερικανός στην Αμοργό - Η συγγνώμη της συντρόφου του στους κατοίκους του νησιού

Κάηκε από τη φωτιά το σπίτι του Τζόρτζεβιτς - Διάσπαρτες εστίες και φόβοι για αναζωπυρώσεις στην Ηλεία

Στον Πόρο βρέθηκαν για το τριήμερο η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr