Ερνανγκόμεθ για Λορένζο Μπράουν: Σπουδαίος παίκτης, πολύ χαρούμενος που έρχεται στον Παναθηναϊκό

Ερνανγκόμεθ για Λορένζο Μπράουν: Σπουδαίος παίκτης, πολύ χαρούμενος που έρχεται στον Παναθηναϊκό

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για το Προολυμπιακό τουρνουά στο οποίο θα αγωνιστεί με την Ισπανία, τον Παναθηναϊκό αλλά και για το νέο του συμπαίκτη

6088606
Οι υποχρεώσεις του με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκαν ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ετοιμάζεται για το Προολυμπιακό τουρνουά της Βαλένθια με την Εθνική Ισπανίας. 

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μίλησε σε ισπανικό μέσο για το Προολυμπιακό τουρνουά, την επιτυχημένη χρονιά με τον Παναθηναϊκό αλλά και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ελληνικής ομάδας, τον Λορένζο Μπράουν.

«Είναι σίγουρα ένα άλλο συν. Ο Λορένζο  είναι σπουδαίος παίκτης, υπήρξε ένας από τους καλύτερους πόιντ γκαρντ της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Παίξαμε εναντίον του στα πλέι οφ και μας δυσκόλευε πολύ σε κάθε παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχεται, πήραμε το Ευρωμπάσκετ μαζί του, είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Έχω παίξει πολύ καλά μαζί του. Είναι σπουδαίος!» είπε για τον πρώην παίκτη της Μακάμπι. 

Για το Προολυμπιακό τουρνουά σχολίασε: «Υπάρχει πίεση σε κάθε αγώνα με την Ισπανία. Πρέπει να το ζήσουμε με ενθουσιασμό, με την ευκαιρία να προκριθούμε στο σπίτι μας. Ας έρθουν οι φίλαθλοι, ας μας απολαύσουν παίζοντας στη χώρα μας. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτόν τον σπουδαίο στόχο».

Για τη χρονιά που πέρασε με τον Παναθηναϊκό: «Ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά, ήταν σαν τρενάκι. Απολαμβάνω τις ευτυχισμένες στιγμές και μαθαίνω από τα δύσκολα και τους τραυματισμούς. Εκτιμώ τη σεζόν πολύ θετικά, ειδικά τους τίτλους και την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την επιστροφή από το 2-0 στον Ολυμπιακό. Ήταν μια ιστορική σεζόν».

Ειδήσεις σήμερα:

Σύσκεψη Χρύσοχοΐδη στην Κρήτη: 336 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία το πρώτο 5μηνο στο νησί

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Ιράν ανέτρεψε τη θανατική ποινή που είχε επιβληθεί στον ράπερ Τουμάζ Σαλεχί

Για πρόταση 22 εκατ. ευρώ της Μπολόνια στον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη, γράφουν οι Ιταλοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης