Στο Piraeus Street Long Jump την Κυριακή ο πρωταθλητής Ευρώπης Μίλτος Τεντόγλου

Στο Piraeus Street Long Jump την Κυριακή ο πρωταθλητής Ευρώπης Μίλτος Τεντόγλου

Δύο εβδομάδες μετά τον εκπληκτικό αγώνα του στη Ρώμη και το τρίτο συνεχόμενο χρυσό, ο πρωταθλητής Ευρώπης ετοιμάζεται για ένα αγωνιστικό τεστ επί ελληνικού εδάφους

tentoglou_xr
Το Piraeus Street Long Jump στη δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωσή του αναμένεται να συγκεντρώσει και πάλι τα βλέματα αλλά και το κοινό μπροστά από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Αύριο Κυριακή (23/6) θα αγωνιστεί ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους Μίλτος Τεντόγλου που κατέχει το ρεκόρ του μίτινγκ καθώς πέρυσι ήταν ο νικητής του αγώνα με 8,24 μ. ενώ φέτος θα επιδιώξει μια ακόμη καλύτερη επίδοση.

Μεταξύ των αντιπάλων του Τεντόγλου είναι ο Βούλγαρος Μποζιντάρ Σαραμπογιούκοφ (8,12 μ.), ο Τσέχος Πετρ Μάιντλσμιντ (8,03 μ.), ο Γάλλος Έρβαν Κονατέ (8,12 μ.), ο Σέρβος Λάζαρ Άνιτς (8,15 μ.), ο Κροάτης Μάρκο Τσέκο (8,04 μ.), ο Βρετανός Τζέικομπ Φίνσαμ Ντιούκ (8,20 μ.), ο Τούρκος Νετσάτι Ερ, ενώ ο Αντώνης Στυλιανίδης (7,80 μ.) θα είναι η δεύτερη ελληνική συμμετοχή του αγώνα.

Στο ίδιο μίτινγκ, λίγο πριν τον αγώνα των ανδρών, θα διεξαχθεί αγώνας μήκους γυναικών.

Κλείσιμο
Η Αντριάνα Γκόγκα είναι μια από τις συμμετοχές που ξεχωρίζουν και θα αγωνιστεί με στόχο τα άλματα πάνω από τα 6,55 μέτρα. Στον αγώνα παρούσα θα είναι και η Μαρία Στεφανοπούλου (6,38 μ). Από τις λίστες ξεχωρίζουν τα ονόματα της Μίλιτσα Γκαρντάσεβιτς, περσινή νικήτρια του αγώνα από τη Σερβία με ρεκόρ 6,91 μ. και της Αλίνα Ροτάρου Κόττμαν, «χάλκινη» στο περσινό Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Βουδαπέστης με ρεκόρ 6,96 μέτρα. Παρούσα και πάλι η Αντζελίνα Τόπιτς (6,58 μ.) που, πέρα από το ύψος όπου διαπρέπει, είναι εξαιρετική και στο μήκος.

Ο αγώνας των ανδρών ξεκινά στις 18:30 και θα έχει ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη από το κανάλι ONE CHANNEL. Ο αγώνας των γυναικών ξεκινάει στις 17:00.



Ειδήσεις σήμερα:

Σε ύφεση τα μέτωπα, μάχη για τις αναζωπυρώσεις - Εκρηκτικό «κοκτέιλ» ζέστη, ξηρασία και ισχυροί άνεμοι

Φωτιά στην Ύδρα: Τι κατέθεσε ο κυβερνήτης του παραπλέοντος σκάφους για την «Περσεφόνη» - «Είδα μία λάμψη

Κάπρι: Ολιγοώρο μπλόκο στους τουρίστες λόγω λειψυδρίας - Ουρές στα εκδοτήρια εισιτηρίων στα λιμάνια (φωτογραφίες)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης