Ολυμπιακός: Ο Μπιέλ είναι ο μοναδικός από τους δανεικούς με σοβαρές πιθανότητες παραμονής

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που γυρίζει από τον δανεισμό του στη Γερμανία είναι ο μόνος από τους δανεικούς των Ερυθρόλευκων με αυξημένες πιθανότητες να μείνει στο ρόστερ

Στα 27 του χρόνια ο Πεπ Μπιελ είναι ένας παίκτης για τον οποίο το δίχως άλλο δαπάνησε αρκετά εκατομμύρια ο Ολυμπιακός. Αρκετά εκατομμύρια για να πάρει τον Ισπανό μεσοεπιθετικό με μεταγραφή από την Κοπεγχάγη. Ο Μπιελ γυρίζει τώρα από τον δανεισμό του από την Αουγκσμπουργκ και φαίνεται ότι θα έχει μία νέα ευκαιρία στον Ολυμπιακό.




Ο ποιοτικότατος μεσοεπιθετικός στο τελευταίο χρονικά διάστημά του στον Ολυμπιακό είχε μία πτωτική πορεία και μία εικόνα όχι ανάλογη των ικανοτήτων του. Σε έναν Ολυμπιακό που είχε 12 γκολ σε 59 συμμετοχές.



Ο Μπιελ είναι ένας παίκτης που ως επί το πλείστον λειτουργεί πιο καλά μέσα στο γήπεδο είτε παίζοντας πίσω από τον φορ είτε ως 2ος κυνηγός. Στον Ολυμπιακό είχε χρησιμοποιηθεί αισθητά ως εξτρέμ αλλά αναμφίβολα το όχι και τόσο καλό (έως και καθόλου καλό) αγωνιστικό του πρόσωπο δεν είχε να κάνει μόνο με αυτό. Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν. Το ζητούμενο είναι το τι μπορεί να γίνει από εδώ και πέρα.

Σε αυτή τη φάση η εκτίμηση που υπάρχει είναι πώς από τους δανεικούς των Πειραιωτών είναι εκείνος που έχει τις πιο πολλές πιθανότητες παραμονής και ότι στη... χειρότερη των περιπτώσεων θα αξιολογηθεί στη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας πρώτα επί ελληνικού εδάφους και μετά στην Ολλανδία. Είναι φυσικά δεδομένο πώς το γεγονός ότι υπάρχει Ισπανός τεχνικός στον πάγκο (Μεντιλίμπαρ) θα παίξει τον ρόλο του και στο τέλος μπορεί να λειτουργήσει και άκρως θετικά για τον Πεπ Μπιελ.

Ο ίδιος πάντως όταν αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Ολυμπιακό είχε πει μεταξύ άλλων: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στον Ολυμπιακό τον Ιούλιο. Νιώθω χαρούμενος στον σύλλογο και μαζί με τους οπαδούς της ομάδας».

Πηγή: GAZZETTA.GR
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr