Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα στην Ουρουγουάη αποκαλύπτει ενδιαφέρον για τον Πελίστρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ουρουγουανός δημοσιογράφος ανέφερε ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο ενδιαφέρεται να φέρει στον Παναθηναϊκό τον 22χρονο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φακούντο Πελίστρι

Νέο όνομα εξτρέμ για τον Παναθηναϊκό προκύπτει αυτή τη φορά από την Ουρουγουάη, με τον ρεπόρτερ Φαμπιάν Μπερτολίνι να γράφει στο «X» ότι οι «πράσινοι» αλλά και η Βαγιαδολίδ ενδιαφέρονται για τον Φακούντο Πελίστρι.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Ουρουγουανός δημοσιογράφος, η περίπτωση του Πελίστρι αποτελεί προσωπική επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά. Τον είχε καλέσει άλλωστε και στην αποστολή της Εθνικής Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, όπου είχε αγωνιστεί και στα τρία ματς του ομίλου με Νότια Κορέα, Πορτογαλία και Γκάνα.



Ο 22χρονος Ουρουγουανός δεξιοπόδαρος εξτρέμ μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άκρα της επίθεσης. Δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως το καλοκαίρι του 2025 και το τελευταίο εξάμηνο είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στη Γρανάδα, έχοντας δυο γκολ και δυο ασίστ σε 15 συμμετοχές.



Η ανάρτηση του Ουρουγουανού ρεπόρτερ καταλήγει τονίζοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα περιμένει να ολοκληρωθεί το Κόπα Αμέρικα, όπου ο Πελίστρι βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή με την Εθνική του ομάδα, με την οποία είναι 20 φορές διεθνής.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ύδρα: Δίωξη για κακούργημα με ενδεχόμενο δόλο στους 13 του «Περσεφόνη» για τη φωτιά

Το αξίας €27 εκατ. ανάκτορο των Ντελεβίν ψάχνει τους νέους ιδιοκτήτες του - Δείτε φωτογραφίες

Κυψέλη: Καμερουνέζος επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό όταν προσπάθησε να τον συλλάβει για συμπλοκή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr