ΠΑΟΚ: «Καρφί» του Μπρεϊθγουέιτ για την προσφορά της Εσπανιόλ, «ήταν ασεβής»

ΠΑΟΚ: «Καρφί» του Μπρεϊθγουέιτ για την προσφορά της Εσπανιόλ, «ήταν ασεβής»

«Ας δούμε αν θέλουν να συνεχίσω, γιατί αυτό που μου πρόσφεραν πριν από ένα χρόνο έδειξε ότι δεν με εμπιστεύονται», σχολίασε ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, για τη νυν ομάδα του

braithwaite
Ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ ήταν χαρούμενος για την άνοδο της Εσπανιόλ στην La Liga όμως ο Δανός επιθετικός έχει ακόμα μια εκκρεμότητα με τον σύλλογο και αυτό όπως φάνηκε δημιούργησε σκιές στους πανηγυρισμούς.

Ο 33χρονος επιθετικός -για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση και αναμένει την απάντησή του- δεν έχει συμφωνήσει ακόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Εσπανιόλ και η συνέχειά του, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν είναι ξεκάθαρη.

Στην ουσία ο έμπειρος φορ έστειλε ένα ευθύ μήνυμα στον σύλλογο εν μέσω των πανηγυρισμών!

Για το μέλλον του, σχολίασε στο LaLiga TV: «Δεν ξέρω ακόμα. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο σύλλογος μου έκανε πρόταση ανανέωσης, αλλά ήταν ασεβής. Ας δούμε αν θέλουν να συνεχίσω, γιατί η προσφορά πριν από ένα χρόνο έδειξε ότι δεν με εμπιστεύονται. Δούλεψα σκληρά για να αφήσω την Εσπανιόλ στην Πριμέρα και ας δούμε τι θέλει ο σύλλογος. Τώρα είμαι ελεύθερος, αλλά είμαι χαρούμενος που ανέβηκα. Πρέπει να ξεκουραστώ. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ιδιοκτησία είναι πάντα προσηλωμένη στη λιτότητα και αυτό επηρεάζει άμεσα το αθλητικό κομμάτι»

Κλείσιμο
«Γιατί ήταν ασέβεια;», ερωτήθηκε ξανά αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει ξανά το θέμα: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα. Ας το απολαύσουμε. Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα στην ιστορία του συλλόγου».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης