ΠΑΟΚ: «Καρφί» του Μπρεϊθγουέιτ για την προσφορά της Εσπανιόλ, «ήταν ασεβής»

«Ας δούμε αν θέλουν να συνεχίσω, γιατί αυτό που μου πρόσφεραν πριν από ένα χρόνο έδειξε ότι δεν με εμπιστεύονται», σχολίασε ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, που βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, για τη νυν ομάδα του

Ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ ήταν χαρούμενος για την άνοδο της Εσπανιόλ στην La Liga όμως ο Δανός επιθετικός έχει ακόμα μια εκκρεμότητα με τον σύλλογο και αυτό όπως φάνηκε δημιούργησε σκιές στους πανηγυρισμούς.

Ο 33χρονος επιθετικός -για τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει καταθέσει πρόταση και αναμένει την απάντησή του- δεν έχει συμφωνήσει ακόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Εσπανιόλ και η συνέχειά του, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δεν είναι ξεκάθαρη.

Στην ουσία ο έμπειρος φορ έστειλε ένα ευθύ μήνυμα στον σύλλογο εν μέσω των πανηγυρισμών!

Για το μέλλον του, σχολίασε στο LaLiga TV: «Δεν ξέρω ακόμα. Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που ο σύλλογος μου έκανε πρόταση ανανέωσης, αλλά ήταν ασεβής. Ας δούμε αν θέλουν να συνεχίσω, γιατί η προσφορά πριν από ένα χρόνο έδειξε ότι δεν με εμπιστεύονται. Δούλεψα σκληρά για να αφήσω την Εσπανιόλ στην Πριμέρα και ας δούμε τι θέλει ο σύλλογος. Τώρα είμαι ελεύθερος, αλλά είμαι χαρούμενος που ανέβηκα. Πρέπει να ξεκουραστώ. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ιδιοκτησία είναι πάντα προσηλωμένη στη λιτότητα και αυτό επηρεάζει άμεσα το αθλητικό κομμάτι»

«Γιατί ήταν ασέβεια;», ερωτήθηκε ξανά αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει ξανά το θέμα: «Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για αυτά τα πράγματα. Ας το απολαύσουμε. Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα στην ιστορία του συλλόγου».

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr