Νέος πρόωρος αποκλεισμός για Σάκκαρη - Αποκλείστηκε στον 1ο γύρο στο Μπαντ Χόμπουργκ

Η Μαρία Σάκκαρη δεν μπόρεσε να κερδίσει ούτε την Τζούλι Νιμέγιερ και θα πάει στο Wimbledon έχοντας 0/2 στο γρασίδι!

Δεν έκανε ούτε σήμερα καλή εμφάνιση στο χορτάρι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία υπέστη την ήττα από τη lucky loser και Νο.96 του κόσμου, Τζούλι Νιμέγιερ, με 2-6, 6-2, 7-6 (4), στην πρεμιέρα της στο Μπαντ Χόμπουργκ Open της Γερμανίας.



Η Σάκκαρη, Νο.1 στο ταμπλό της διοργάνωσης, ήταν να αντιμετωπίσει κανονικά την Ιταλίδα Ελισαμπέτα Κοτσιαρέτο, η οποία ωστόσο έπαιξε μέχρι και το Σάββατο στο Μπέρμιγχαμ την προηγούμενη εβδομάδα και τελικά απέσυρε τη συμμετοχή της λίγο πριν το ματς σήμερα. Τη θέση της πήρε η Νιμέγιερ, η οποία είχε χάσει στα προκριματικά.

Η Σάκκαρη ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα, προηγήθηκε με 2-0, ενώ έκανε και δεύτερο break στο 7ο game, για να πάρει φτάσει στο 5-2. Αφού επέστρεψε από το 15-40, αξιοποίησε το 4ο set point της στο 8ο game και έκλεισε το 1ο σετ με 6-2.

Τα πράγματα δυσκόλεψαν ωστόσο για την Ελληνίδα τενίστρια, που στο 2ο σετ δεν μπορούσε να βρει το σερβίς της, υπέστη break στο 4ο (1-3) και στο 8ο game (2-6), ενώ έχασε και ένα break back point που είχε στο 5ο game.



Πηγή:tennisnews.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τουλάχιστον 16 νεκροί στο Νταγκεστάν από τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε εκκλησίες και συναγωγή - Δείτε βίντεο

Οι Χούτι έπληξαν ελληνόκτητο πλοίο - Μικρής έκτασης τραυματισμοί και ζημιές

Πέρασε πρώτη η Γερμανία, ακολούθησε η Ελβετία - Βαθμολογίες, αποτελέσματα και πρόγραμμα της φάσης των ομίλων του Euro 2024

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr