Ο Πολ Πογκμπά ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του - Δείτε βίντεο

Ο Πολ Πογκμπά ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας του - Δείτε βίντεο

Ο Γάλλος άσος σε συνέντευξη του τόνισε ότι «ο ποδοσφαιριστής Πολ Πογκμπά δεν υπάρχει πλέον» ανακοινώνοντας το οριστικό τέλος μιας καριέρας που ποτέ δεν δικαίωσε τις προσδοκίες

pogba_0
Από τη στιγμή που έφυγε από τη Γιουβέντους (η οποία τον πήρε από τη Γιουνάιτεντ για ψίχουλα) για να επιστρέψει στους «κόκκινους διαβόλους» η καριέρα του πήρε την κάτω βόλτα.

Η Γιουνάιτεντ πλήρωσε 100 εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει πίσω στην Αγγλία, όμως ο υψηλόσωμος μέσος. με εξαίρεση το καταπληκτικό Μουντιάλ που έκανε με την Εθνική Γαλλίας στα γήπεδα της Ρωσίας το 2018 δεν ήταν ποτέ ο πραγματικός εαυτός του.

Κι όταν γύρισε τελικά πριν από δύο χρόνια ξανά στο Τορίνο ταλαιπωρήθηκε με συνεχόμενους τραυματισμούς και εξωαγωνιστικά ζητήματα (όπως η διαμάχη με τον αδερφό του τον οποίο κατηγόρησε μεταξύ άλλων για την απαγωγή του το 2022) για να έρθει το σοκ με το θετικό δείγμα ντόπινγκ και την τετραετή τιμωρία του.

Ο Πολ Πογκμπά τα είχε όλα, αλλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο έχασε τα πάντα κι έφτασε πλέον ο ίδιος να διαγράψει τον εαυτό του!



Κλείσιμο
«Τελείωσα, είμαι νεκρός. Ο Πολ Πογκμπά δεν υπάρχει πια. Δεν ξέρω πια ποιος είμαι. Το ποδόσφαιρο ήταν η ζωή μου, το πάθος μου. Τώρα είναι σαν να έχασα τον εαυτό μου. Ό,τι έχτισα στην επαγγελματική μου καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής, μου έχουν αφαιρεθεί», λέει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη του στο κοινωνικό δίκτυο «hietip sports».

Η συνέντευξη έχει δοθεί αρκετές εβδομάδες νωρίτερα, αλλά τα πρώτα αποσπάσματα βλέπουν τώρα το φως της δημοσιότητας, ενώ όπως είχε αποκαλύψει η γαλλική εφημερίδα "Le Parisien", ο Γάλλος μέσος έχει βρει νέο επαγγελματικό προσανατολισμό στρεφόμενος στην υποκριτική.

Ο Πογκμπά συμμετέχει στη νέα ταινία του Φαμπιέν Οντενιέντε, με τίτλο 4 Zeros. Στην ταινία, που θα βγει στους γαλλικούς κινηματογράφους τον Απρίλιο του επόμενου έτους, ο Πογκμπά εμφανίστηκε σε δύο σκηνές, που γυρίστηκαν στο πάρκο Rueil-Malmaison, στα περίχωρα του Παρισιού. Ο Πογκμπά υποδύεται έναν παιδαγωγό που είναι υπεύθυνος για νεαρούς ποδοσφαιριστές και κατάφερε να τους εντυπωσιάσει όλους με τον αυθορμητισμό του.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, αλλά στο μεταναστευτικό το νερό έχει μπει στο αυλάκι

Ποινή φυλάκισης δύο ετών για τον Φρέντη Μπελέρη - Παραμένει κρατούμενος μέχρι τον Οκτώβριο


Η ανανέωση στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκινά από τους «Κασσελίστας» - Εκτός Βουλής με τις 3 θητείες Πολάκης, Τζάκρη και Κασιμάτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης