Copa America: Κατέρρευσε διαιτητής στο Περού - Καναδάς από τη ζέστη - Δείτε βίντεο

Ο Ουμπέρτο Πανχόχ μεταφέρθηκε εκτός με φορείο

Τους 33οC (με αίσθηση 38oC) έδειχνε το θερμόμετρο στο «Children’s Mercy Park» κατά τη διάρκεια του αγώνα του Περού κόντρα στον Καναδά για το Copa America, ενώ η υγρασία άγγιζε το 51% κάνοντας ακόμη πιο δύσκολη την προσπάθεια των πρωταγωνιστών.

Κατά τις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ένας εξ αυτών, ο βοηθός διαιτητή Ουμπέρτο Πανχόχ από τη Γουατεμάλα, δεν άντεξε και σωριάστηκε στο έδαφος. Αμέσως προς το μέρος του έτρεξε ο τερματοφύλακας του Καναδά, Μαχίμ Κρεπό, ο οποίος ανέδειξε το πρόβλημα με αποτέλεσμα να μπει στο γρασίδι αμέσως το ιατρικό επιτελείο.

Ο Πανχόχ, από τη μεριά του οποίου δεν υπήρχε σκιά εν αντιθέσει με τις υπόλοιπες πλευρές του γηπέδου, αντικαταστάθηκε από τον Ρικάρντο Φαμπιάν Μπαρέν Κόρντομπα από το Εκουαδόρ μετά το ημίχρονο. Μιλώντας για το δεύτερο μέρος, μάλιστα, παρατηρήθηκε ότι ο κόσμος που βρισκόταν στην εξέδρα που έπεφτε ο ήλιος, μετακινήθηκε προς σκιερά μέρη.

Οι υψηλές θερμοκρασίες και η υγρασία είναι κάτι που απασχολεί τη διοργανώτρια του Copa America, CONMEBOL, με 8/14 από τα γήπεδα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να είναι ανοιχτά.

Δείτε το βίντεο με την κατάρρευση του διαιτητή:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr