Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έχει ζητήσει και έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ έχει ζητήσει και έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ

Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού στις εισηγήσεις του για το ρόστερ της νέας σεζόν στον σύλλογο έχει συμπεριλάβει και την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου εξτρέμ

mentillibar
Σε αυτή τη φάση εκτός από τον Ζέλσον Μαρτίνς κανένας άλλος εξτρέμ δεν είναι σίγουρος για τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό. Υπάρχει βέβαια και ένα άλλο δεδομένο. Ότι από τους εξτρέμ του έμψυχου δυναμικού των «ερυθρόλευκων» ο Ζοβάνε Καμπράλ δεν πρόκειται να συνεχίσει.

Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν έχει κάνει το πλάνο του για το τι θέλει για την ερχόμενη περίοδο, στη δεύτερη σεζόν του στο Λιμάνι.

Ο Βάσκος κόουτς έχει ήδη εισηγηθεί την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου εξτρέμ και προφανώς στο... μπλοκάκι του έχει περιπτώσεις (κυρίως) Ισπανών παικτών ή ποδοσφαιριστών που είτε έχει συνεργαστεί είτε ξέρει πολύ καλά.

Ένα παράδειγμα ήταν ο Ισπανός και αριστεροπόδαρος Μπράιαν Χιλ, ένας εξτρέμ που ανήκει στην ομάδα της Τότεναμ. Ένας παίκτης που βρέθηκε στη λίστα του έμπειρου τεχνικού που έχει γράψει ιστορία με δύο χρονιές όπου πήρε ευρωπαϊκά τρόπαια και τη 2η να είναι αυτή στον Ολυμπιακό με την κατάκτηση του Conference.

Κλείσιμο
Σε σχέση με τη γραμμή κρούσης οι Πειραιώτες ό,τι και να γίνει με τους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν, θα κλείσουν και έναν εξτρέμ ακόμα αλλά και εάν επιθετικό.

Να υπενθυμιστεί πως εκτός από τον Ποντένσε που ήταν δανεικός από τους παίκτες που είτε έπαιζαν ως εξτρέμ είτε υπολογίζονταν σε αυτή τη θέση έχουν φτάσει στο τέλος τους και τα συμβόλαια των Μασούρα και Φορτούνη.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης