Αταμάν για Βεζένκοβ: Δεν έχουμε κάνει επίσημη προσφορά, αλλά συζητιέται

Αταμάν για Βεζένκοβ: Δεν έχουμε κάνει επίσημη προσφορά, αλλά συζητιέται

Ο Εργκίν Αταμάν πήρε θέση για το φλερτ του Σάσα Βεζένκοφ με τον Παναθηναϊκό

6251880
Μετά τον μάνατζερ του Σάσα Βεζένκοβ, ο οποίος τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει επικοινωνήσει μαζί του για τον αθλητή του, και ο Εργκίν Αταμάν επιβεβαίωσε τις επαφές των δύο πλευρών. 

Ο Τούρκος τεχνικός των πρασίνων, μιλώντας στο Eurohoops τόνισε πως δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση, αλλά πως υπάρχουν συζητήσεις. 

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν

«Όλη η Ευρώπη ξέρει πόσο σπουδαίος παίκτης είναι ο Βεζένκοβ. Αν ο Βεζένκοβ αποφάσιζε να επιστρέψει σήμερα στην Ευρωλίγκα, θα λάμβανε προσφορές και από τις 18 ομάδες. Δεν βρίσκω παράξενο αυτό που είπε ο μάνατζερ του.

Κλείσιμο
Φυσικά δεν μου αρέσει όταν οι μάνατζερ βγαίνουν συνέχεια και προσπαθούν να πάρουν προσφορές από όλους τους συλλόγους. Μπορεί να ισχύει για τη δική τους δουλειά αλλά δεν χρειάζεται να βγαίνουν δημόσια και να λένε «μας έκανε πρόταση ο Παναθηναϊκός». Τότε ξέρω τους συλλόγους στους οποίους προσέφερες τον παίκτη σου, οπότε πρέπει να βγω και να τους ανακοινώσω τώρα; Το σημαντικό εδώ είναι, αν θα επιστρέψει ο Σάσα Βεζένκοβ στην Ευρώπη. Αυτό θα το αποφασίσει μόνος του. Δεύτερον, σε ποιο σύλλογο και σε ποιο στυλ μπάσκετ θα ήθελε να παίξει.

Η απόφασή του εδώ θα είναι σημαντική. Δεν έχουμε κάνει επίσημη πρόταση, αλλά συζητιέται, όλοι μιλάνε με όλους. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ φυσικό. Όπως είπα, ο Βεζένκοφ έχει προταθεί σε πολλούς μεγάλους συλλόγους στην Ευρώπη από τον μάνατζέρ του. Το σημαντικό εδώ είναι η απόφαση του παίκτη».

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα ξεκινά η δίκη για την εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ

«Ιστορική μέρα»: Ο Τζούλιαν Ασάνζ επιστρέφει σπίτι του μετά από 14 χρόνια νομικών μαχών

«Αυγή»: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης