Παναθηναϊκός: Οι Βραζιλιάνοι τον εμπλέκουν σε σενάρια απόκτησης του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα

Παναθηναϊκός: Οι Βραζιλιάνοι τον εμπλέκουν σε σενάρια απόκτησης του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα

Την περίπτωση του 27χρονου κεντρικού επιθετικού της Φλαμένγκο, Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα ή αλλιώς... Gabigol, «γλυκοκοιτάζει», σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη UOL, ο Παναθηναϊκός

Gabigoal
Για τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα φαίνεται πως ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός, βάσει όσων μεταδίδονται στη Βραζιλία. Το συμβόλαιο του Gabigol με τη Φλαμένγκο λήγει στο τέλος του έτους και ο σύλλογος του Ρίο Ντε Τζανέιρο έχει δεχθεί, σύμφωνα με την UOL, δύο κρούσεις για τον 27χρονο σέντερ φορ, μια από την Παλμέιρας και μια από το «τριφύλλι».

«Η Παλμέιρας ρώτησε ξανά για τον Μπαρμπόσα, που μιλάει και με τον Παναθηναϊκό από την Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός εξερευνά το τοπίο γύρω από τον 27χρονο επιθετικό τελευταία. Ο σύλλογος από την Ελλάδα ψάχνει τον αντικαταστάτη του κορυφαίου σκόρερ του, Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αναμένεται να πουληθεί τις επόμενες ημέρες», αναφέρει χαρακτηριστικά το βραζιλιάνικο δημοσίευμα, παρά τη «δεν πωλείται» στάση των «πρασίνων» για τον Ιωαννίδη.



Κλείσιμο
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ πάντως, ο Μπαρμπόσα δεν θα προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με κανέναν από τους «μνηστήρες» του μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, καθώς είναι ακόμα «ανοιχτό» το ενδεχόμενο να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Φλαμένγκο.

Gabriel Barbosa - Amazing Skills and Goals 2024 #gabrielbarbosa


Το who is who του Μπαρμπόσα
Ο Μπαρμπόσα αναδείχθηκε στη Σάντος και στα 21 του, το 2016, έκανε την Ίντερ να δαπανήσει 29,5 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Στην Ευρώπη μπορεί να μην κατάφερε να κάνει τη διαφορά (μετά κι από έναν δανεισμό στην Μπενφίκα), ωστόσο όταν επαναπατρίστηκε τα... διέλυσε όλα και κέρδισε το προσωνύμιο «γκαμπιγκολ».

Σε 274 παιχνίδια με τη Φλαμένγκο έχει «γράψει» 145 γκολ και 39 ασίστ, κρίνοντας μάλιστα με δικά του γκολ δύο τελικούς Copa Libertadores, το 2019 και το 2022. Τα τελευταία χρόνια είχε συνδεθεί με «δυνατές» ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, μεταξύ αυτών και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ είναι διεθνής 18 φορές με τη Βραζιλία, έχοντας απολογισμό 5 τέρματα. Τον περασμένο Μάρτιο είχε τιμωρηθεί με διετή αποκλεισμό για απόπειρα απάτης σε έλεγχο ντόπινγκ, ωστόσο στη συνέχεια αθωώθηκε από το CAS.

Επίσης το 2021 είχε συλληφθεί καθώς μετά από έφοδο της Αστυνομίας βρέθηκε να παίζει σε παράνομο καζίνο στο Ρίο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς φτάσαμε στη συμφωνία που χάρισε στον Τζούλιαν Ασάνζ την ελευθερία του μετά από 13,5 χρόνια

Μητσοτάκης στην ΚΟ: Οι πολίτες ζητούν λιγότερα λάθη και περισσότερη προσπάθεια - Η κριτική των βουλευτών


Ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ - Έρευνα και για προγενέστερες πράξεις του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης