Ριβάλντο για Μπαρτσελόνα: Θα ήταν εξαιρετική μεταγραφή ο Νίκο Γουίλιαμς, πρέπει να σκεφτεί τον διάδοχο του Λεβαντόφσκι

Ριβάλντο για Μπαρτσελόνα: Θα ήταν εξαιρετική μεταγραφή ο Νίκο Γουίλιαμς, πρέπει να σκεφτεί τον διάδοχο του Λεβαντόφσκι

Υποκλίθηκε στον Γιαμάλ ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα

2770969
«Υποδείξεις» για την ενίσχυση της Μπαρτσελόνα έκανε ο πρώην παίκτης των Καταλανών Ριβάλντο, ο οποίος αγωνίστηκε και στην Ελλάδα με τις φανέλες του Ολυμπιακού (2004-07) και της ΑΕΚ (2007-08).

Ο διάσημος Βραζιλιάνος, στη Μπαρτσελόνα μεταξύ 1997 και 2002, δήλωσε εντυπωσιασμένος από το επίπεδο του εξτρέμ της Αθλέτικ Μπιλμπάο Νίκο Γουίλιαμς, θεωρώντας τον ιδανική μεταγραφή για την ομάδα τη Βαρκελώνης:

«Χωρίς αμφιβολία θα ήταν μια εξαιρετική μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα. Η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να τον προσέξει κατά τη διάρκεια αυτού του Euro, αλλά ίσως αργότερα θα έχει περισσότερο ανταγωνισμό για να τον αποκτήσει. Αλλά μου φαίνεται ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή για την Μπαρτσελόνα, δεδομένης της απόδοσής του με την Ισπανία και την Αθλέτικ», είπε ο Ριβάλντο σε δηλώσεις του στη «Betfair».

Ο Ριβάλντο είχε επαίνους και για το νεαρό άσο της Μπαρτσελόνα Λαμίν Γιαμάλ: «Μπορώ μόνο να δώσω συγχαρητήρια στον Λαμίν. Αυτός ο τρόπος παιχνιδιού, αυτή η προσωπικότητα. Είναι απίστευτο! Είναι πολύ δύσκολο να βρεις έναν παίκτη στο ποδόσφαιρο που να έχει αυτόν τον χαρακτήρα. Που παίζει με αυτή τη χαρά. Και τα κάνει όλα με μεγάλη ηρεμία. Σα να είχε μεγάλη εμπειρία. Αυτό του επιτρέπει να ξεχωρίζει σε κάθε παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και με την εθνική ομάδα, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι είναι ένας παίκτης που έχει μεγάλο μέλλον και θα φέρει πολλή χαρά στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα και στην εθνική ομάδα», είπε ο Ριβάλντο, επισημαίνοντας στη συνέχεια ότι η Μπαρτσελόνα θα έκανε καλά να αναζητήσει αντικαταστάτη για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για να έχει καλυμμένη τη θέση του σέντερ φορ σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος για τον Πολωνό:

Κλείσιμο
«Η Μπαρτσελόνα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται έναν αντικαταστάτη του Λεβαντόφσκι. Μια ομάδα σαν αυτή πρέπει να έχει τους καλύτερους στον κόσμο να παίζουν μαζί της. Και αυτό σημαίνει επίσης να παρακολουθείς τους καλύτερους παίκτες της αγοράς σε όλες τις θέσεις, συμπεριλαμβανομένου του σέντερ φορ. Ο Λεβαντόφσκι είναι ένας παγκόσμιος σταρ, αυτό είναι σωστό, αλλά γνωρίζουμε μερικές φορές ότι η ηλικία και οι τραυματισμοί χρειάζονται χρόνο. Ελπίζω τώρα να ξεκουραστεί, να ανακάμψει και να είναι και πάλι στα καλύτερά του στην προετοιμασία της Μπαρτσελόνα. Να θυμηθούμε ότι έχει αναδειχθεί καλύτερος παίκτης στον κόσμο και ότι έχει μια όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία πίσω του, ελπίζω απλώς να μην τον επηρεάσει η ηλικία», είπε ο Ριβάλντο.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ για το μαύρο χρήμα: Στελέχη καλούν Κασσελάκη – Αποστολάκη να προσφύγουν στον εισαγγελέα

Νεκρός 20χρονος ελληνικής καταγωγής στη Γερμανία έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό - Συγκλονίζει ο πατέρας του


Ευρωπαϊκή Ένωση: Τρεις γυναίκες, ένας άντρας στο τιμόνι και το παράπονο της Μελόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης