Πανελλήνιο στίβου: Όλοι οι σταρ συγκεντρώνονται στο Πανθεσσαλικό στάδιο

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 29-30 Ιουνίου το ενδιαφέρον θα συγκεντρωθεί στον Βόλο και το Πανθεσσαλικό στάδιο, όπου θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και θα κριθούν τα τελευταία Ολυμπιακά εισιτήρια

karalis
Όλοι οι σταρ του ελληνικού στίβου θα συγκεντρωθούν στον Βόλο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, για το Stoiximan Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών και Κ23 όπου θα κριθούν τα τελευταία Ολυμπιακά εισιτήρια και θα γίνουν αρκετά δυνατές μάχες.

Και οι τρεις μεταλλιούχοι του πρόσφατου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ρώμης έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους και έτσι Μίλτος Τεντόγλου, Κατερίνα Στεφανίδη και Εμμανουήλ Καραλής θα αγωνιστούν για το βραβείο MVP του πρωταθλήματος και θα κάνουν δυνατά τεστάκια, ένα μήνα πριν τους Ολυμπιακούς. Και οι τρεις έχουν δείξει πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θα κυνηγήσουν τα μεγάλα άλματα ξανά.

Παράλληλα, η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2022 Ελίνα Τζένγκο θα αγωνιστεί στον Βόλο με στόχο τις βολές πάνω από τα 60 μέτρα ενώ η ανεβασμένη Πολυνίκη Εμμανουηλίδου θα τρέξει και 100μ και 200μ, για να σφραγίσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς. Και οι δύο αθλήτριες βρίσκονται εντός πρόκρισης μέσω ράνκινγκ για το Παρίσι και ετοιμάζουν ήδη βαλίτσες για την Πόλη του Φωτός.

Παράλληλα, όλοι οι σφυροβόλοι, που φέτος έχουν κάνει εξαιρετικές επιδόσεις και έχουν δημιουργήσει αρκετό σασπένς γύρω από τον αγώνα τους, θα είναι παρόντες ενώ θα δούμε και άλλη μία μάχη μεταξύ των Τατιάνα Γκούσιν και Παναγιώτα Δόση. Το ίδιο ισχύει και για το τριπλούν, με τις Μαρία Πούρτσα και Οξάνα Κορένεβα να κοντράρονται για τη νίκη ενώ στο τριπλούν των ανδρών ο αειθαλής Δημήτρης Τσιάμης θα τα «βάλει» για μία ακόμη φορά με τους νεαρούς αντιπάλους του.

Αναστασία Μαρινάκου, Γεωργία Δεσπολλάρη και Δάφνη Λαβασσά ξεχωρίζουν στις αποστάσεις ενώ Χαρίδημος Ξενιδάκης, Παναγιώτης Πετρουλάκης, Πέτρος Παπαϊωάννου ξεχωρίζουν στα αγωνίσματα αποστάσεων των ανδρών, μεταξύ άλλων.

Κλείσιμο
Το πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο 29 Ιουνίου το πρωί, με τους προκριματικούς αγώνες, και ολοκληρώνεται την Κυριακή το βράδυ μαζί με την περίοδο πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς. Μέσα στο διήμερο, όσοι και όσες κυνηγούν τους βαθμούς για το ranking θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν καλές επιδόσεις και άρα να αυξήσουν τις πιθανότητές τους να βρεθούν εντός πρόκρισης για τους ερχόμενους Ολυμπιακούς.

Μπορείτε να δείτε τις λίστες συμμετοχών εδώ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης