Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού Παπέ Σισέ

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού Παπέ Σισέ

Η ΑΕΚ έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Παπέ Σισέ, ο οποίος τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην Άδανα Ντεμίρσπορ

Sisse
Η ΑΕΚ κινείται σε όλα τα μέτωπα για ενίσχυση και μία από τις θέσεις είναι και αυτή για το κέντρο της αμυντικής της γραμμής παρά την πρόσφατη αγορά του Αλεξάντερ Κάλενς από την Τζιρόνα.

Ο 28χρονος διεθνής Σενεγαλέζος στόπερ Παπέ Σισέ τον οποίο γνωρίσαμε τα προηγούμενα χρόνια από την παρουσία του στον Ολυμπιακό είναι στόχος της ΑΕΚ και έχουν υπάρξει επαφές για την περίπτωσή του.

Ο υψηλόσωμος (1,97μ.) δεξιοπόδαρος κεντρικός αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός στόπερ, αποχώρησε από τον Ολυμπιακό πέρυσι τον Σεπτέμβριο και τη σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν στην τουρκική Άδανα Ντεμίρσπορ, με την οποία είχε 13 συμμετοχές.

Ο Σισέ είχε υπογράψει στον Ολυμπιακό από την Αζαξιό το καλοκαίρι του 2017, παραμένοντας στους ερυθρόλευκους για 3,5 χρόνια πριν αγωνιστεί για ένα εξάμηνο ως δανεικός στη Σεντ Ετιέν.

Κλείσιμο
Έπειτα γύρισε στον Ολυμπιακό και παρέμεινε μέχρι πέρυσι όταν και μετακινήθηκε στην Τουρκία και στην Ντεμίρσπορ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2026, αλλά αναμένεται να αποχωρήσει από τον τουρκικό σύλλογο.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Κασσελάκης δείχνει τον Τσίπρα για το κλείσιμο της Αυγής: Η απόφαση είχε ληφθεί από την Πολιτική Γραμματεία πριν εκλεγώ 

Folli-Follie: Δεσμευμένα τα περιουσιακά στοιχεία των Κουτσολιούτσων και της εταιρείας για να διατεθούν στους παθόντες


Τον χτύπησαν και τον άφησαν αβοήθητο, δωρίζουμε τα όργανά του, λέει ο πατέρας του 20χρονου Φίλιππου Τσάνη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης