NBA: Στους Ράπτορς με ανταλλαγή από τους Κινγκς ο Σάσα Βεζένκοβ

NBA: Στους Ράπτορς με ανταλλαγή από τους Κινγκς ο Σάσα Βεζένκοβ

Ο Βούλγαρος φόργουορντ είχε αναφέρει πως δεν σκοπεύει να παραμείνει στους Σακραμέντο Κινγκς για μία ακόμα χρονιά και μπήκε στη λίστα με τα ανταλλάγματα για τον Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς

arthrou--vezenkov
Ο Σάσα Βεζένκοβ και ο Ντέιβιον Μίτσελ μεταφέρονται στο Τορόντο και τους Ράπτορς ως αντάλλαγμα για τον Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς, όπως μεταφέρει ο Σαμς Σαράνια.

Ο Βούλγαρος φόργουορντ φαίνεται πως βρήκε το trade που αναζητούσε. Είχε αναφέρει πως δεν σκοπεύει να παραμείνει στους Σακραμέντο Κινγκς για μία ακόμα χρονιά και μπήκε στη λίστα με τα ανταλλάγματα προς τους Τορόντο Ράπτορς.



Κλείσιμο
Ο Βεζένκοβ και ο Ντέιβιον Μίτσελ μπήκαν στο πακέτο για τον Τζέιλεν ΜακΝτάνιελς. Ο 26χρονος φόργουορντ αφήνει τους Τορόντο Ράπτορς και πλέον μετακομίζει στους Κινγκς, με τον Βεζένκοβ να περιμένει για να δει αν θα διατηρηθεί στο ρόστερ των Καναδών!

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει πλέον δύο δρόμους.

Αν οι Ράπτορς επιλέξουν να τον διατηρήσουν, τότε θα παραμείνει στο NBA, ενώ διαφορετικά για να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του, θα τον τοποθετήσουν στη λίστα των waivers, μια δεξαμενή στην οποία για 48 ώρες, οποιαδήποτε ομάδα της λίγκας μπορεί να τον υπογράψει με το συμβόλαιο που είχε στους Κινγκς.

Αν παρέλθουν οι 48 αυτές ώρες, τότε μένει ελεύθερος, με τον Ολυμπιακό φυσικά να ενδιαφέρεται για να τον φέρει ξανά στην Ευρώπη.

Στα 42 παιχνίδια που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, ο Βεζένκοβ είχε συμμετοχή 12.2 λεπτών και μετρούσε μέσο όρο 5.4 πόντων με 37.5% από το τρίποντο, μαζί με 2.3 ριμπάουντ, 0.5 ασίστ.

Πηγή gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση στο σπίτι της προέδρου του Αρείου Πάγου: Τα πρώτα λόγια του αστυνομικού στους συναδέλφους του - «Ένιωθα να καίγομαι»

ΣΥΡΙΖΑ: Ο αδελφός Κασσελάκη επιτίθεται στους 87 - Βουλευτές, μέλη, ξαδέλφια και τρολ στον εμφύλιο

Σπέτσες: Απόβαση celebrities - Καρντάσιαν, Χάντσον, Γκόλντι Χόουν, Κερτ Ράσελ κάνουν διακοπές στο νησί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης