Στρακόσα: «Θέλω να πάω σε μια ομάδα που θα με θεωρούν σημαντικό»

Στρακόσα: «Θέλω να πάω σε μια ομάδα που θα με θεωρούν σημαντικό»

Ο Θωμάς Στρακόσια, που βρίσκεται στα «ραντάρ» της ΑΕΚ, μίλησε αναφορικά με το μέλλον του και τόνισε ότι θέλει να ενταχθεί σε μια ομάδα όπου θα θεωρείται σημαντικός

strakosha
Δεδομένη θεωρείται για την ΑΕΚ η προσθήκη δύο τερματοφυλάκων, μετά και το «κόψιμο» των Στάνκοβιτς και Αθανασιάδη. O Αλμπέρτο Μπρινιόλι προβάρει τα «κιτρινόμαυρα» και αναμένεται να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση ώστε να ενταχθεί στην προετοιμασία της στην Ολλανδία.

Ο Θωμάς Στρακόσα είναι μια μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει επίσης η ΑΕΚ για να «κλειδώσει» τις δύο θέσεις κάτω από τα γκολποστ. Ο 29χρονος τερματοφύλακας, που είχε εξαιρετική παρουσία στο Euro 2024 με την εθνική Αλβανίας, είναι ένα από τα ονόματα που «δουλεύουν» οι «κιτρινόμαυροι» ωστόσο δεν είναι και ο μοναδικός που εξετάζεται.

Ο Στρακόσα μίλησε όσον αφορά το μέλλον του στο αλβανικό Μέσο «Panorama» και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμα κάτι, τονίζοντας παράλληλα πως θέλει να θεωρείται σημαντικός στην επόμενη του ομάδα.

«Θέλω να βρω μια ομάδα όπου θα με θεωρούν σημαντικό. Σε αυτό έχω επικεντρωθεί. Δεν γνωρίζω ακόμα που θα βρίσκομαι ωστόσο ο στόχος που είναι αυτός», τόνισε ο Στρακόσα που βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης