Copa America: Ξέσπασε η Βραζιλία με «τεσσάρα» κόντρα στην Παραγουάη - Πέρασε η Κολομβία - Δείτε βίντεο

Copa America: Ξέσπασε η Βραζιλία με «τεσσάρα» κόντρα στην Παραγουάη - Πέρασε η Κολομβία - Δείτε βίντεο

Παίζοντας επιθετικό ποδόσφαιρο η «σελεσάο» ρέφαρε την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Κόστα Ρίκα - Έκανε το 2/2 η Κολομβία και περιμένει τους Βραζιλιάνους για την πρωτιά στον Δ' όμιλο

vinicius-brazil-copa-america
Κλασικό λατινοαμερικάνικο παιχνίδι ήταν αυτό της εθνικής Βραζιλίας κόντρα στην εθνική Παραγουάης, με πολλά και όμορφα γκολ, με νεύρα, αποβολή και έναν κόσμο που δεν σταμάτησε να εκφράζεται.

Οι παίκτες του Ντοριβάλ Τζούνιορ μπήκαν με το μαχαίρι στα δόντια και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί με τον Λούκας Πακετά, εάν ο παίκτης της Γουέστ Χαμ δεν αστοχούσε από την άσπρη βούλα. Κάνοντας ένα fast forward, ο Πακετά ήταν αυτός που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα (4-1) τούτη τη φορά ευστοχώντας απέναντι στον Ροδρίγο Μορίνιγο.

Το σκορ άνοιξε ο Βινίσιους, γκρεμίζοντας τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να ολοκληρώσει με γκολ μια υπέροχη επιθετική προσπάθεια με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας. Λίγ μετά από ένα δοκάρι του Μπρούνο Γκιμαράες η μπάλα έφτασε στον ξεχασμένο Σαβίνιο, που έκανε το 2-0 ενώ έληγε το ημίχρονο. Ο Βινίσιους πρόλαβε το ρολόι και με αρκετή δόση τύχης βρήκε δεύτερο τέρμα στο 45+5'.

Τυπικη διαδικασία το δεύτερο ημίχρονο, παρά τη μείωση του σκορ με το τρομερό σουτ του Ομάρ Αλδερέτε στο 48', πριν το εύστοχο πέναλτι του Πακετά που προαναφέρθηκε. Στο τέλος του ματς είχαμε και πάλι νεύρα, κάτι που οδήγησε την Παραγουάη στο να τελειώσει τον αγώνα με παίκτη λιγότερο.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2c92na5bthd)
Κλείσιμο


Στο άλλο ματς του ομίλου η εθνική Κολομβίας πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς κόντρα στη Βραζιλία την τελευταία αγωνιστική, έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση και ψάχνοντας τον τερματισμό στην πρώτη θέση.

Οι Κολομβιανοί επικράτησαν με σκορ 3-0 της Κόστα Ρίκα και θα μπορούσαν να πετύχουν και περισσότερα τέρματα, αλλά υστέρησαν πολύ στις καλές τελικές προσπάθειες. Πρώτος που απείλησε ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Χάμες Ροντρίγκες. Το πρώτο γκολ ανήκε στον Λουίς Ντίας της Λίβερπουλ, που χτύπησε άπιαστο πέναλτι στο αριστερό «Γ».

Το ημίχρονο βγήκε με το σκορ στο 1-0, για να συνεχιστεί το κρεσέντο χαμένων ευκαιριών και στο δεύτερο. Εύστοχος με το κεφάλι αποδείχθηκε ο Ντάνινσον Σάντσες στο 59ο λεπτό μετά από κόρνερ, ενώ το πιο όμορφο γκολ σημείωσε ο Χον Κόρδοβα από ασίστ του Χάμες.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2c7rt1la70h)


Στις 04:00 (ξημερώματα Τετάρτης 3/7) θα κριθούν οι τελικές θέσεις στη βαθμολογία του γκρουπ. Στους έξι οι Κολομβιανοί, τρεις έχουν οι Βραζιλιάνοι, έναν η Κόστα Ρίκα και κανέναν η Παραγουάη.

Κόστα Ρίκα και Παραγουάη που τυπικά έχουν αμφότερες αποκλειστεί να παίζουν μεταξύ τους, στο Βραζιλία - Κολομβία θα κριθεί η πρωτιά.

Για να γίνει έκπληξη στον όμιλο και το τελευταίο εισιτήριο, η Βραζιλία θα πρέπει να χάσει και η Κόστα Ρίκα να κερδίσει καλύπτοντας και τον υντελεστή συνολικών τερμάτων (+3 οι Βραζιλιάνοι, -3 οι Κοσταρικανοί).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης