Βεζένκοφ: «Απίστευτη και μοναδική εμπειρία οι Κινγκς, ανυπομονώ για το μέλλον»

Βεζένκοφ: «Απίστευτη και μοναδική εμπειρία οι Κινγκς, ανυπομονώ για το μέλλον»

Το ευχαριστώ του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού στους Σακραμέντο Κινγκς

vezenkov
Ο Σάσα Βεζένκοφ, μετά το τέλος της παρθενικής του σεζόν στο NBA, αποτελεί παρελθόν από τους Σακραμέντο Κινγκς, έχοντας γίνει πλέον παίκτης των Τορόντο Ράπτορς μέσω trade.

Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και MVP της Euroleague είχε κατά μέσο όρο από 5,4 πόντους με 2,3 ριμπάουντ και 0,5 ασίστ σε 12,2 λεπτά συμμετοχής.

Ο ίδιος με ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτησε τους «βασιλιάδες», ανεβάζοντας φωτογραφίες από διάφορες στιγμές όπου ήταν παίκτης τους ενώ συμπλήρωσε γράφοντας:

«Το να παίξω την παρθενική μου σεζόν με τους Σακραμέντο Κινγκς υπήρξε μία τρομερή και μοναδική εμπειρία. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία και για όλη την υποστήριξη που έλαβα από όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τον οργανισμό, τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους που με υποδέχτηκαν από την πρώτη ημέρα. Θα λατρεύω τις καλές στιγμές και ανυπομονώ για το τι μου επιφυλάσσει το μέλλον».

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως το όνομά του είναι «καυτό» στο μπασκετικό ρεπορτάζ των δύο «αιωνίων», Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, οι οποίοι θα ήθελαν πάρα πολύ να τον έχουν στο ρόστερ τους για τη σεζόν που έρχεται.

Η ανάρτηση του Σάσα Βεζένκοφ:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης