Ντι Μαρία: Του υπόσχονται θωρακισμένα αυτοκίνητα και συνεχή παρουσία bodyguards για να υπογράψει στη Ροσάριο Σεντράλ

Ντι Μαρία: Του υπόσχονται θωρακισμένα αυτοκίνητα και συνεχή παρουσία bodyguards για να υπογράψει στη Ροσάριο Σεντράλ

Διακαής πόθος του προέδρου του αργεντίνικου συλλόγου ο παγκόσμιος πρωταθλητής

di-maria
Εδώ και καιρό στη Ροσάριο Σεντράλ προσπαθούν να επαναπατρίσουν τον Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος έχει κάνει ήδη μια επιστροφή, αυτή στη Μπενφίκα όπου και ανήκει τώρα, μετά την πλούσια καριέρα του. Μάλιστα οι «αετοί» ήταν εκείνοι που τον έφεραν στην Ευρώπη από την ομάδα του Ροσάριο.

Ωστόσο, ο παγκόσμιος πρωταθλητής με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής το σκέφτεται διπλά και τριπλά μετά την δημοσιοποίηση της πρόθεσής του για να ξανά παίξει στο «Γιγάντε ντε Αροσίτο», αφού άγνωστοι απείλησαν αυτόν και την οικογένειά του δις μέσα στη χρονιά.

Ενώ το κλίμα λειτουργεί αποτρεπτικά ώστε ο Ντι Μαρία να πει το «ναι», έχοντας ζήσει και πιο παλιά τρελά περιστατικά στα οποία κινδύνευσε η ζωή δικών του ανθρώπων, ο πρόεδρος της Ροσάριο Σεντράλ, Γονσάλο Μπελόσο, υπόσχεται στον ποδοσφαιριστή αυξημένα μέτρα ασφαλείας όλο το 24ωρο.

Όπως ισχυρίζεται ρεπορτάζ του «Radio Continental», από τον σύλλογο τάζουν στον Ντι Μαρία θωρακισμένα αυτοκίνητα γι' αυτόν και τους οικείους του, παρακολούθηση τόσο από εδάφους όσο και από αέρος, τη συνεισφορά των ειδικών δυνάμεων μαζί με της ομοσπονδιακής αστυνομίας στην προσπάθεια να εξασφαλιστεί πάσει θυσία η ασφάλεια του, αλλά και συνεχή παρουσία σωματοφυλάκων στο σπίτι του.

Πάντως για την ώρα φαίνεται πιο ρεαλιστικό σενάριο ο Ντι Μαρία να καταλήξει στην Τουρκία και τη Μπεσίκτας, με Τούρκους δημοσιογράφους να αναφέρουν ότι ο σύλλογος είναι έτοιμος να του δώσει γη και ύδωρ εάν αποφασίσει να αλλάξει ποδοσφαιρικό σταθμό.

Κλείσιμο
Ο Ντι Μαρία αυτό το διάστημα βρίσκεται στις ΗΠΑ, όπου ξανά φοράει τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής στο Copa America.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης