Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με... 14-0 την Ουνιόν Χάους στο πρώτο φιλικό της χρονιάς - Δείτε τα γκολ

Ο Παναθηναϊκός διέλυσε με... 14-0 την Ουνιόν Χάους στο πρώτο φιλικό της χρονιάς - Δείτε τα γκολ

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε σοβαρή αντίσταση από την Αυστριακή ομάδα την οποία φιλοδώρησε με 14 γκολ στο πρώτο φιλικό που σίγουρα δεν προσφέρεται για συμπεράσματα

PAO_Filiko
Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, καθώς η αντίπαλος των «πράσινων» αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της χώρας της.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο δοκίμασε πολλούς ποδοσφαιριστές στο ανεπίσμο ντεμπούτο του στον σύλλογο, με τον Ουρουγουανό να αλλάζει πρόσωπα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Τα τέρματα του Παναθηναϊκού πέτυχαν οι Τζούρισιτς (1′, 12′, 28′), Νίκας (12′, 52′), Μαντσίνι (35′), Νταμπίζας (40′), Γερεμέγεφ (64′, 86′, 87′), Μπρέγκου (78′), Βαγιαννίδης (80′), Αϊτόρ (82′) και Σένκεφελντ (85′)!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2cplgg08jmh)


Τρία γκολ σε 13′ για το «τριφύλλι»
Κλείσιμο
Οι «πράσινοι» έκαναν δυναμικό ξεκίνημα στην αναμέτρηση και μόλις στο 1′ κατάφεραν να σκοράρουν. Οι ποδοσφαιριστές του Αλόνσο μπήκαν ωραία στην περιοχή, οι παίκτες της Ουνιόν προσπάθησαν να διώξουν με τον Τζούρισιτς από κοντά να κάνει το 1-0.

Ο Τσοκάι στο 7′ επιχείρησε δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα ο Τζούρισιτς προσπάθησε να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά ο Τσοκάι άθελά του μπήκε στην πορεία της μπάλας. Ο Νταμπίζας στο 11′ έκανε το σουτ, όμως ο Φουξ μπλόκαρε με άνεση.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2cou0cuozld)


«Καταιγισμός» γκολ και «παρθενικό» τέρμα Νίκα με τα πράσινα
Ο Τρουιγιέ στο 12′ έκανε πολύ ωραία πάσα στον Νίκα, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0 για το «τριφύλλι» και πέτυχε το πρώτο του τέρμα με το «τριφύλλι». Ένα λεπτό αργότερα ο Τζούρισιτς με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 για το σύνολο του Αλόνσο.

Στο 21′ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά και στο 4-0, όμως ο Φουξ με πολύ ωραία επέμβαση σταμάτησε το σουτ του Νταμπίζα.

Ο Τζούρισιτς στο 28′ πέτυχε χατ τρικ, με τον Κάτρη να βγάζει την πάσα και τον Σέρβο με σουτ μέσα από την περιοχή να κάνει το 4-0. Ο Μαντσίνι στο 35′ επιβεβαίωσε τη μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των ομάδων και με ωραίο πλασέ πέτυχε το 5-0.

Ο Νταμπίζας στο 40′ πέτυχε το έκτο τέρμα του «τριφυλλιού» με ωραίο σουτ. Στο 45′ Νίκας και Τσοκάι άλλαξαν ωραία την μπάλα, αλλά το σουτ του πρώτου έδιωξε με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Ουνιόν.

Εξαιρετικό ξεκίνημα και στο β’ μέρος
Οι «πράσινοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Γερεμέγεφ στο 46′ να μην μπορεί να πλασάρει από καλή θέση. Τρία λεπτά αργότερα ο Φουξ έδιωξε με δυσκολία το γύρισμα του Βαγιαννίδη.

Ο Νίκας στο 52′ με ωραίο πλασέ πέτυχε το δεύτερο τέρμα του με το «τριφύλλι» στο στήθος κι έκανε το 7-0! Το σύνολο του Ντιέγκο Αλόνσο δεν σταμάτησε να πιέζει, με τους ποδοσφαιριστές του να χάνουν τη μία ευκαιρία μετά την άλλη.

Με αμείωτο ρυθμό τα γκολ
Στο 64′ ο Βαγιαννίδης έκανε γύρισμα στον Γερεμέγεφ, ο οποίος με σουτ έκανε το 8-0. Οι παίκτες των «πράσινων» έκαναν ωραίους συνδυασμούς στο 72′, με τον Αϊτόρ να βγάζει τη σέντρα και τον Γερεμέγεφ να στέλνει την κεφαλιά στα χέρια του κίπερ της Ουνιόν.

Ο Γερεμέγεφ στο 73′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ότι δεν κατάφερε ο έμπειρος επιθετικός το πέτυχε στο 78′ ο Μπρέγκου με ωραίο μακρινό σουτ.

Στο 80′ ήταν η σειρά του Βαγιαννίδη να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, με τον νεαρό δεξιό μπακ με ωραίο αριστερό σουτ να κάνει το 10-0!

Δύο λεπτά μετά ο Αϊτόρ προ κενής εστίας, έπειτα από ασίστ του Βαγιαννίδη διαμόρφωσε το 11-0 για το σύμοό του Αλόνσο. Ο Βιλένα προσπάθησε στο 84′ να διευρύνει κι άλλο το σκορ, όμως το διαγώνιο σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο.

Ο Σένκεφελντ έπειτα από όμορφη σέντρα του Αϊτόρ στο 84′ έκανε το 12-0, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γερεμέγεφ με σουτ έκανε το 13-0! Ο Σουηδός φορ στο 87′ πέτυχε χατ τρικ, διαμορφώνοντας παράλληλα το 14-0.

Παναθηναϊκός (Ντιέγκο Αλόνσο): Λίλο, Ζέκα (46′ Μπρέγκου), Τσοκάι (46′ Αράο), Τρουιγιέ (46′ Πέρεθ), Γέντβαϊ (46′ Σένκεφελντ), Νταμπίζας (46′ Γερεμέγεφ), Νίκας, Μαντσίνι (46′ Φικάι), Τζούρισιτς (46′ Βιλένα), Κυριόπουλος (46′ Αϊτόρ), Κάτρης (46′ Βαγιαννίδης).

Πηγή:monobala.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2024: Πτώση σε Πολυτεχνικές και Νομικές, μικρή άνοδο στις Ιατρικές δείχνουν οι βαθμολογίες

Φωτιά στην Πάρνηθα: Έφτασε στην Ακρόπολη ο καπνός

Πανελλαδικές 2024: Τα αληθινά success stories - Αριστούχοι διηγούνται τις ιστορίες τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης