Copa America: Μόνη πρώτη με 3/3 η Αργεντινή, πέταξε εκτός τη Χιλή ο Καναδάς - Δείτε βίντεο

Copa America: Μόνη πρώτη με 3/3 η Αργεντινή, πέταξε εκτός τη Χιλή ο Καναδάς - Δείτε βίντεο

Προφυλάχθηκε ο Λιονέλ Μέσι στο ματς της «αλμπισελέστε» για το απόλυτο στον όμιλο - Αποτυχία για τους Χιλιανούς

lautaro-martinez
Με δύο γκολ -και για την ακρίβεια λόμπες- του Λαουτάρο Μαρτίνες, που έφτασε τα τέσσερα σε τρία παιχνίδια (μόνος πρώτος στην κορυφή της σχετικής λίστας), η εθνική Αργεντινής δεν είχε πρόβλημα να κατακτήσει την πρωτιά του γκρουπ της για το Copa America επικρατώντας και του Περού με σκορ 2-0.

Οι Αργεντινοί είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα τέρματα. Χαμένο πέναλτι (στο 72', μετά το 1-0) για τον Λεάντρο Παρέδες, που είχε και μια καλή εκτέλεση φάουλ, προσπάθησαν Άνχελ Ντι Μαρία και Αλεχάντρο Γαρνάτσο, αλλά δεν βρήκαν για ακόμη μία φορά στόχο στην τρέχουσα διοργάνωση.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ για να έρθει το δεύτερο και το γρήγορο προβάδισμα από τον Λαουτάρο. Τρομερή η μπαλιά του Ντι Μαρία, χρονικά σωστή η κίνηση του επιθετικού της Ίντερ και υπέροχο «σκάψιμο» του τερματοφύλακα για το 1-0 μόλις δύο λεπτά μετά την επιστροφή των ομάδων από τα αποδυτήρια.

Στο 86' ο Λαουτάρο κυνήγησε τη φάση και δικαιώθηκε, κάνοντας σχεδόν ίδιο τελείωμα με το πρώτο γκολ για το 2-0. Αξίζει να σημειωθεί πως στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της Αργεντινής ο Λαουτάρο είχε βρει δίχτυα στο 88ο λεπτό, δηλώνοντας εδώ για ακόμη μία φορά πως το έχει στο τσεπάκι του το late goal σε αυτό το Copa America.

Στον πάγκο κάθισε σε όλο το ματς ο Λιονέλ Μέσι, που προφυλάχθηκε αφού τον ταλαιπωρεί και ένας μικρός μυϊκός τραυματισμός.

Τα highlights του Αργεντινή - Περού:

Κλείσιμο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2d2as0os1vt)


Στο άλλο ματς του ομίλου, Καναδάς και Χιλή συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, με τους Καναδούς να κρατούν ανέπαφη την εστία τους και κατά συνέπεια να παίρνουν αυτοί το εισιτήριο για τους «8» του τουρνουά, που διεξάγεται στις ΗΠΑ.

Σε ένα αρκετά κακό παιχνίδι, το οποίο μάλιστα έγινε και σε έναν αρκετά κακό αγωνιστικό χώρο στο «Inter&Co Stadium» του Ορλάντο, οι Καναδοί απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στα μισά του πρώτου μέρους λόγω δεύτερης κίτρινης κάρτας του Γκαμπριέλ Σουάσο (12', 27') και στην ουσία δεν κινδύνευσαν ιδιαιτέρως από εκείνο το σημείο και μετά. Θα μπορούσαν να βρουν ένα γκολ μέχρι το φινάλε, αλλά η δουλειά τους έγινε έτσι κι αλλιώς.

Τα highlights του Καναδάς - Χιλή:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2d2xmjwgg35)


Η τελική βαθμολογία του Α' ομίλου:

1. Αργεντινή 9β.
2. Καναδάς 4β.
3. Χιλή 2β.
4. Περού 1β.

Τώρα η Αργεντινή περιμένει ποια ομάδα θα τερματίσει δεύτερη στον Β' όμιλο για να μάθει την αντίπαλό της, ενώ ο Καναδάς περιμένει τον πρώτο από το ίδιο γκρουπ. Εκεί βρίσκονται οι Βενεζουέλα, Εκουαδόρ, Μεξικό και Τζαμάικα. Οι Βενεζουελάνοι είναι πρώτοι με 6 βαθμούς και έχουν ήδη προκριθεί (παίζουν με την τελευταία Τζαμάικα των 0 βαθμών - με έναν βαθμό είναι σίγουρα πρώτοι), ενώ Μεξικό και Εκουαδόρ που έχουν από 3 βαθμούς, παίζουν μεταξύ τους.

Αμφότερα τα παιχνίδια κάνουν σέντρα στις 03:00 ώρα Ελλάδας, ξημερώματα Δευτέρας. Η μετάδοσή τους θα γίνει από τον ΑΝΤ1+.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης