Νάγκελσμαν μετά την πρόκριση της Γερμανίας: Έχουμε περιθώρια βελτίωσης

Νάγκελσμαν μετά την πρόκριση της Γερμανίας: Έχουμε περιθώρια βελτίωσης

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μίλησε και για τον προημιτελικό του Euro 2024 

28924867
Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, δήλωσε ότι η εθνική Γερμανίας διαθέτει περιθώρια βελτίωσης, λίγο μετά την νίκη επί της Δανίας με 2-0 και την πρόκριση στα προημιτελικά του EURO 2024.

«Υπάρχουν ακόμη πράγματα να βελτιώσουμε. Για παράδειγμα, πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι σε καταστάσεις όταν κυριαρχούμε στον αγώνα, πρέπει να μειώσουμε τις αποστάσεις μεταξύ των επιθετικών και των αμυντικών μας και πρέπει να βγάζουμε τη μπάλα πιο γρήγορα», επεσήμανε ο νεαρός προπονητής της εθνικής Γερμανίας και πρόσθεσε:

«Εάν τα κάνουμε όλα αυτά, θα είναι δύσκολο να μας νικήσουν. Δεν υπήρχε περισσότερη πίεση από το συνηθισμένο για εμάς σε αυτόν τον αγώνα, παρ' όλο που ξέραμε ότι η Γερμανία δεν είχε φτάσει στα προημιτελικά για πολύ καιρό (σ.σ. από το 2016). Είναι προνόμιο να παίζεις τέτοιους αγώνες με μεγάλη πίεση. Ηταν ένα... τρελό ματς. Παρά τις διαμαρτυρίες των Δανών (σ.σ. για την ακύρωση ενός γκολ και το πέναλτι υπέρ της Γερμανίας), θεωρώ ότι το VAR επιτρέπει την λήψη αντικειμενικών αποφάσεων».

Στα προημιτελικά στις 5 Ιουλίου στην Στουτγκάρδη, η Γερμανία θα αντιμετωπίσει τον νικητή της φαινομενικά ανισόρροπης αναμέτρησης, που θα γίνει απόψε ανάμεσα στην Ισπανία και στην Γεωργία.

Κλείσιμο
«Θα είναι δύσκολος αγώνας για την Γεωργία, αλλά και για την Ισπανία. Θα δούμε τι θα βγει από αυτό», υπογράμμισε ο Νάγκελσμαν, ενώ ο Ρούντιγκερ, σχολίασε: «Πρέπει να σεβασθούμε τον ανταγωνισμό, η Ισπανία πρέπει πρώτα να νικήσει την Γεωργία κι εάν γίνει έτσι, ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τους συμπαίκτες μου στην Ρεάλ Μαδρίτης. Θα είναι ένας υπέροχος αγώνας».

πηγη: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Κερατέα: 52 απεγκλωβισμοί και δεκάδες εκκενώσεις

ΠΑΣΟΚ: Η κρίσιμη σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής - Εκλογή ηγεσίας στις 6 και 13 Οκτωβρίου

Δημήτρης Σταρόβας: Καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει, είπε η σύντροφός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης