Piraeus Masters: Παπαδημητρίου, Τζιουμάκας κατέκτησαν τον τίτλο στο πρώτο ιστορικά τουρνουά μπιτς βόλεϊ στον Πειραιά

Piraeus Masters: Παπαδημητρίου, Τζιουμάκας κατέκτησαν τον τίτλο στο πρώτο ιστορικά τουρνουά μπιτς βόλεϊ στον Πειραιά

Θοδωρής Παπαδημητρίου και Στέλιος Τζιουμάκας κατέκτησαν τον πρώτο τους φετινό τίτλο παίρνοντας τη ρεβάνς από τους Ιάσωνα Κανέλλο, Παναγιώτη Ιωαννίδη για την ήττα στη Θεσσαλονίκη

Teo_Pap
Οι τελευταίοι είχαν επικρατήσει με 2-1 πριν από 15 ημέρες στο THESSALONIKI MASTERS, ωστόσο ο σημερινός τελικός ήταν μια διαφορετική ιστορία με τους Θοδωρή και Στέλιο να επικρατούν με 2-0 (21-16, 21-18) και να κατακτούν τον πρώτο τους τίτλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπιτς Βόλεϊ.

Στο πρώτο σετ Ιωαννίδης, Κανέλλος ξεκίνησαν καλύτερα καθώς ξέφυγαν νωρίς με 4-1, 6-3 αλλά με επιμέρους σκορ 1-6 Παπαδημητρίου, Τζιουμάκας προσπέρασαν με 7-9 για να ακολουθήσει μάχη πόντο με πόντο μέχρι το 15-15. Από εκείνο το σημείο και μετά οι Παναγιώτης, Ιάσωνας έκαναν μαζεμένα λάθη για να χάσουν το σετ με 16-21.

Αυτή η εξέλιξη άλλαξε το μομέντουμ με τους Θοδωρή, Στέλιο να είναι εντυπωσιακή στην εκκίνηση του δεύτερου σετ όπου προηγήθηκαν με 0-6 με τον δεύτερο να χαρίζει ορισμένες εντυπωσιακές στιγμές στο φιλέ με τα μπλοκ του!

Κανέλος και Ιωαννίδης προσπάθησαν να επιστρέψουν, όμως ουσιαστικά απείλησαν με μια απίθανη ανατροπή στο φινάλε. Εκεί όπου το 13-19 έγινε 16-19 και 18-20 (φοβερό μπλοκ Ιωαννίδη), αλλά ο Τζιουμάκας τελείωσε την επόμενη φάση και μαζί και το ματς.

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Κερατέα: 52 απεγκλωβισμοί και δεκάδες εκκενώσεις

ΠΑΣΟΚ: Η κρίσιμη σύνοδος της Κεντρικής Επιτροπής - Εκλογή ηγεσίας στις 6 και 13 Οκτωβρίου

Δημήτρης Σταρόβας: Καταβάλλει προσπάθεια για να μιλήσει, είπε η σύντροφός του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης