Euro 2024: Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς παίζουν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί και μπουγέλο μετά το ματς - Δείτε βίντεο

Euro 2024: Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς παίζουν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί και μπουγέλο μετά το ματς - Δείτε βίντεο

Τα σούπερ παιδιά της Ισπανίας είναι το απόλυτο δίδυμο του Euro 2024

lamine-yamal-nico-williams
Αυτό που έχει καταφέρει ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε με την εθνική Ισπανίας είναι τρομερό. Μετά από χρόνια η «ρόχα» δείχνει και πάλι ικανή να πρωταγωνιστήσει στις μεγάλες διοργανώσεις, έπειτα από ένα σύντομο διάλειμμα κατά τις προηγούμενες.

Η δουλειά του Λουίς Ενρίκε, του προηγούμενου προπονητή της εθνικής, έπαιξε κι αυτή σημαντικό ρόλο, με την παρουσία της Ισπανίας στο Μουντιάλ του Κατάρ να αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον παρά την αποτυχημένη προσπάθεια για μια πραγματικά σπουδαία πορεία.

Ωστόσο στο Euro 2024 φαίνεται να δένει το γλυκό, με μια μίξη τεράστιας εμπειρίας (βλ. Ντάνι Καρβαχάλ και Ρόδρι, μεταξύ άλλων) και πλούσιου νεανικού ταλέντου.

Ο Λαμίν Γιαμάλ στα 16 του έτη και ο Νίκο Γουίλιαμς στα 21 του είναι τα δύο πιο hot ονόματα του τουρνουά, με τη Μπαρτσελόνα να τρίβει τα χέρια της που έχει τον πρώτο και που ο δεύτερος μοιάζει αρκετά πιθανό να μετακομίσει επίσης στη Βαρκελώνη, αφήνοντας την Αθλέτικ Μπιλμπάο όπου ο αδερφός του, Ινιάκι, έμεινε μια ζωή, αλλά και εκεί όπου ο πρώην κόουτς των «μπλαουγκράνα» και του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, τον έχει μετατρέψει σε έναν φονικό εξτρέμ.

Κλείσιμο
Οι δυο τους φαίνεται πως είναι και πολύ καλοί φίλοι, με το νεαρό της ηλικίας τους να μας ταξιδεύει στις αλάνες, εκεί όπου όταν τελειώνε το παιχνίδι ερχόταν η ώρα για πειράγματα. Μόνο που αυτοί το κάνουν στα νοκ άουτ του Euro και σε δυο βδομάδες από τώρα μπορεί να είναι και πρωταθλητές Ευρώπης.

Μετά την επιβλητική νίκη με σκορ 4-1 κόντρα στην έκπληξη Γεωργία, Λαμίν και Νίκο έπαιξαν πέτρα - ψαλίδι - χαρτί, κατά πάσα πιθανότητα για το νερό, με τον παίκτη της Αθλέτικ να κερδίζει 2-1 χάρη στο ψαλίδι.

Δεν του άρεσε του Γιαμάλ, που όντας μικρότερος ήθελε να πάρει το αίμα του πίσω, αλλά ο Γουίλιαμς τον... ξεφορτώθηκε μόνο και μόνο για να τον βρέξει με το παγούρι ο συμπαίκτης του.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης