Τσιτσιπάς: Αποκάλυψε όσα έχουν αλλάξει στη σχέση του με την Μπαντόσα μετά την επανασύνδεση

Για την σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, καθώς και τα πράγματα που έχουν αλλάξει σε αυτή μετά την επανασύνδεσή τους, αναφέρθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν την πρεμιέρα του στο Wimbledon

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στο Λονδίνο για το Wimbledon και λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του στα βρετανικά courts έδωσε δηλώσεις, στις οποίες αναφέρθηκε στην Πάουλα Μπαντόσα.

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε για τα πράγματα που έχουν αλλάξει μετά την επανασύνδεσή του με την Ισπανίδα, τονίζοντας πως πλέον αμφότεροι προσπαθούν να κρατούν σε πιο ιδιωτικά πλαίσια την σχέση τους.

«Τα πράγματα είναι πιο ισορροπημένα πλέον. Μιλάμε για τένις μιας και είναι η δουλειά μας, αλλά έχουμε και άλλα ενδιαφέροντα μακριά από τα courts τα οποία θεωρώ πως μας κρατούν πιο... υγιείς», ήταν τα πρώτα λόγια του 25χρονου τενίστα.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο αθλητές είχαν κάνει γνωστό τον χωρισμό τους αρχές Μαΐου, γεγονός που δεν κράτησε πολλοί καθώς λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει το Roland Garros έγινε γνωστό από τον Στέφανο Τσιτσιπά πως υπάρχει επανασύνδεση.

Αναφορικά με αυτό, ο Έλληνας τενίστας μίλησε για τα πράγματα που έχουν αλλάξει μετά την επανασύνδεσή του με την Πάουλα Μπαντόσα, υπογραμμίζοντας πως τόσο αυτός όσο και η πρώην Νο.2 του κόσμου έχουν αποφασίσει να διατηρούν πιο low profile και σε πιο ιδιωτικά επίπεδα τη σχέση τους.

«Πλέον προσπαθούμε να διατηρούμε σε πιο ιδιωτικά πλαίσια το τι γίνεται στη σχέση μας. Αυτό έγινε και όταν ήρθαμε στην Ελλάδα, μετά το Roland Garros. Κανείς δεν έμαθε τι κάναμε. Πάντως ξεκινήσαμε ν' ασχολούμαστε με την αγγειοπλαστική, μια δραστηριότητα που άρεσε και στους δύο», δήλωσε ο Νο.11 του κόσμου.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr