Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στο ΟΑΚΑ τη νέα σεζόν

Η UEFA δημοσιοποίησε την έδρα του πρώτου ευρωπαϊκού αγώνα του Παναθηναϊκού και επιβεβαίωσε την επιστροφή

5975795
Στο ΟΑΚΑ θα επιστρέψει την φετινή σεζόν ο Παναθηναϊκός, αφού θα αφήσει την Λεωφόρο μετά από τέσσερα χρόνια. Η εξέλιξη αυτή κυκλοφορούσε έντονα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα όλο αυτό το διάστημα, όμως δεν υπήρχε από πουθενά η επιβεβαίωση.

Αυτή ήρθε με την δημοσιοποίηση από την UEFA της επιλογής των εδρών που δήλωσαν οι ομάδες για τα παιχνίδια τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο των διοργανώσεών της. Το «τριφύλλι», που συμμετέχει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League, δήλωσε το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ως έδρα για το παιχνίδι αυτό με την νικήτρια του ζευγαριού της Μάριμπορ με την Μπότεφ Πλόβντιβ, το οποίο θα γίνει στις 25 Ιουλίου.

oaka_pao


Κλείσιμο
Το παιχνίδι αυτό θα είναι το πρώτο στην σειρά των δύο αγώνων και οι «πράσινοι» έπειτα θα αγωνιστούν εκτός έδρας την 1η του Αυγούστου. Υπενθυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και πέρυσι με τα εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς με τις Μπράγκα και Βιγιαρεάλ, όμως μετά προέκυψε το πρόβλημα στατικότητας του γηπέδου, που επέφερε το κλείσιμό του και την αναγκαστική επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο.

Η βασική διαφορά με την φετινή σεζόν είναι πως το «τριφύλλι» θα δίνει εκεί φέτος και τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, με το γήπεδο της Λεωφόρου να μην μένει αχρησιμοποίητο, αφού αναμένεται εκεί να αγωνίζεται η ομάδα του ποδοσφαίρου των γυναικών των «πρασίνων».

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Αποχωρεί από την ενεργό πολιτική ο Δημήτρης Παπαδημούλης

«Παραμένει ικανός» - Η οικογένεια του Μπάιντεν τον παροτρύνει να παραμείνει στην κούρσα για την προεδρία


ΠΑΣΟΚ: Ήδη πέντε οι υποψήφιοι, το σκέφτονται «σοβαρά» η Διαμαντοπούλου και η Γιαννακοπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης