Euroleague: Ενδιαφέρον επενδυτικών funds για να αποκτήσουν μετοχές

Euroleague: Ενδιαφέρον επενδυτικών funds για να αποκτήσουν μετοχές

Οπως αποκαλύπτει το Reuters επενδυτές έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον προκειμένου να αγοράσουν ποσοστό μετοχή της Euroleague Commercial Assets

Euroleague
Η Euroleague Commercial Assets (ECA), η οντότητα στην οποία ανήκουν η EuroLeague και το EuroCup, εσχάτως έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος επενδυτικών funds που εμφανίζονται έτοιμοι να ρίξουν πολλά χρήματα στην ευρωπαϊκή λίγκα του μπάσκετ.

Όπως μεταφέρει το Reuters, εταιρείες ιδιωτικών κεφαλαίων όπως η BC Partners, EQT και General Atlantic έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την αγορά μεριδίου τις τελευταίες εβδομάδες.

Μάλιστα μία από τις πηγές που επικαλείται το Reuters είπε ότι οι προσφορές αφορούν μειοψηφικό ποσοστό, ενώ υπάρχουν άλλοι τρεις επενδυτές που έχουν δείξει ενδιαφέρον.

Οι ίδιες πηγές τόνισαν ότι διαβουλεύσεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και η ECA μπορεί να αποφασίσει να μην προχωρήσει σε καμία συμφωνία, ενώ τις σχετικές πληροφορίες αρνήθηκαν να σχολιάσουν και εκπρόσωποι των funds.

Κλείσιμο
Το σίγουρο είναι ότι η Euroleague αναζητεί νέους επενδυτές και έχει αναθέσει την όλη διαδικασία στη συμβουλευτική εταιρεία Liontree, η οποία έχει ζητήσει από τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν σχετικούς φακέλλους ως ένδειξη προθέσεων, με τις εταιρίες να περιμένουν τώρα τώρα τα σχόλια από τους 13 συλλόγους μετόχους της EuroLeague, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το αν θα προχωρήσει η διαδικασία ή όχι.

Ειδήσεις σήμερα:

Αποχωρεί από την ενεργό πολιτική ο Δημήτρης Παπαδημούλης

«Παραμένει ικανός» - Η οικογένεια του Μπάιντεν τον παροτρύνει να παραμείνει στην κούρσα για την προεδρία


ΠΑΣΟΚ: Ήδη πέντε οι υποψήφιοι, το σκέφτονται «σοβαρά» η Διαμαντοπούλου και η Γιαννακοπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης